Cu niste bete pentru frigarui...

O panza de bonfaier , o bucata de parchet veche , niste placaj ramas de la tati si putin adeziv mami s-a apucat de treaba ...

Ahhh , am uitat de cele trei maiouri ale ei (s`o vedem acum cu ce o sa mai plece la mare) , o foarfeca si niste sarma(va spunem un secret : A furat`o de la tati si nu mai vrea sa i`o de-a inapoi ca cica e buna la toate, la prins adapatoarele , grilajul , perdelutele etc.)

A taiat betisoarele pentru frigarui , le-a lipit bine cu adeziv pe placajul taiat in prealabil si astfel ne-am ales cu o scarita

Apoi s-a gandit mami bine ca ne-ar sta bine cu un etaj asa ca aprins scarita de o bucata de parchet...incepe sa prinda contur nu ?

A taiat maioul iar prin tiv a bagat sarma pe care a prins`o de doua autofiletante ce ii ramasesera de la podulet

Si asa arata casuta noastra acum ... Am uitat sa spunem ca bucata de parchet a imbracat`o cu unul din scutecele de cand era ea bebelus si pe care buni le pastra ca amintire. Intre casute mami ne-a pus si o bucata de gresie ca deh ... au venit caldurile si trebuie sa ne racorim si noi

Un detaliu de la noua capodopera

Si daca tot a fost ,,bal" mami s-a gandit sa ne faca si o trecere intre custi ca ii era teama sa nu slabim de la atatea sarituri ... Acum e asa de simplu cu poduletul facut din bete , adeziv , placaj , putina tabla pe dedesubt prinsa cu suruburi si muuuuuuuuuulta DRAGOSTE !

Eu , Betty am plecat in explorare si ... uuupppsss , am varsat mancarea . Sper sa nu se supere mami pe mine ca o pun iar la munca dupa atata treaba.

Si-am sa raman aici ca tare bine e si se vede asa frumos de sus ...

Ne declaram multumite si ii dam mamicii noastre nota 10 si 243594456547567675687696473653635 de pupici pe nasuc !!!

Edit : Am uitat sa spunem ca o pupam si pe cele doua taieturi de la degete si cele 3 vanatai ca nah ... mami nu`i barbat si nu a mai fost nevoita sa faca asemenea lucruri pana acum !