Da stiu, scuza-ma pt exprimare.
I-am gasit deja un baietel lui Jerry. Are 7 saptamani, plus-minus o saptamana. Este vioi, activ, parca e veverita, se urca pe grilajele custii

A fost dragoste la prima vedere

s-a agatat de bluza mea si nu-mi mai dadea drumul. Am fost cu el la vet pt control de rutina mai ales ca o sa fie pus cu Jerry in cusca.
Inca e putin speriat... momentan sta singurel... sa se obijnuiasca cu casa, cu noi.
Aseara i-am pus pe amandoi in pat. Se inteleg bine, nu se bat, se piguleau unul pe altu, doar ca Jerry insista cu linsul la curisorul lui si pe Chitibus (numele noului membru) il cam enerva

))))
Diseara o sa repetam intalnirea, la fel in pat , noi langa iei, mai ales ca Chitibus este un vitezoman, imi este frica sa nu zboare din pat.
Chitibus a fost hranit numai cu uscaturi asa ca am inceput sa ii dau alimente verzi dar foarte putin, anume: aseara o bucatica de castravete pe care a devorat-o, in dimineata asta cateva frunze de patrunjel si o feliuta de morcovel.
Vet zicea ca e o idee buna sa ii fac si o cura cu vit C + Beres dar mie sa nu-l speri, si asa este el speriat... cred ca de saptamana viitoare o sa ii dau...
Daca ai alte sfaturi sau recomandari... Vreau sa invat tot despre ei , astefel incat sa le fie bine langa mine si sa nu mai patesc ce am patit cu cei 2 ingerasi.... Nu sunt o persoana rea si iubesc enorm animalutele astea mici... Iar pt Puffy o sa ma simt mereu vinovata