O sa incep cu inceputul, si, va previn, e mult de scrs, si o sa fie si multe poze, mai noi si mai vechi, deopotriva.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Capitolul I
Inceputul
Cum a inceput povestea mea cu porcusori?
Avand doi iepurasi, unul dintre ei a murit si am citit undeva ca ar merge sa stea porcusorii cu iepurasii.
Asa a venit Alvin la noi:

Dar era cam singurel… citind pe forum mai mult am aflat ca nu este bine sa stea singurei, si i-am cumparat o cusca mare si un prieten, pe Corb, un puradeu mic si “urat” dupa cum ii zicea mama:
In prmele zile la mine

Cand a mai crescut:

Au petrecut mult timp imreuna, si au avut parte de poze

------------------------------------------------------------------------
CaAPITOLUL 2
Alvin face 1 an!
Din pacate, acum am 2 porcusori de 2 ani si unul de 1 an, dar doar Alvin, la 1 an, a avut petrecere:

----------------------------------------------------------
CAPITOLUL 3
Pet Expo 2011
Porcusorii mei au participat si ei la Pet Expo 2011, castigand si cate ceva

Alvin- locul III metis par lung

Corb- "Cea mai buna intretinere"

Porcusorii la expozitie, in cusca:

-----------------------------------------------------------
CAPITOLUL 4
Vreau 3!
Intr-o zi mi s-a ivit dorinta de a avea un porcusor de rasa. Imi doream extreme de mult unul.
Am convins parintii, acum stai si asteapta sa se nasca la INKA porc de rasa.
3 cuiburi erau, intr-al 3-lea s-au nascut 3 baieti frumosi voiosi, 3 coroneti.
Doi alb cu negru, si unul diferit, care semana cu tatal sau: Un black tan cu pata alba in frunte.
Am fost cu mama sa vizitez porcusorii.
Si pe cel Tan l-am luat. Imi place culoarea asta

Mama cu cei 3 pui:

Apoi da sa cauti nume (cuibul Q)
Si am gasit, dupa multe cautari si o lista lunga: Quizi-Quiz-Qui de INKA. Un nume aparent lung.
Cand avea vreo 2 luni l-am luat acasa pe puradeul asta de rasa, si mi-am indeplinit dorinta.
S-a inteles binisor cu ceilalti.

Ce fatuca inofensiva avea

Cu dragul meu Alvin

-----------------------------------------------------------------------------
CAPITOLUL 5
Lupte
Dupa cateva luni de convietuit impreuna, linistiti, toti 3, micul Quizi (poreclit de mama “GIGI PERICULOSUL”) si-a aratat adevarata latura. Ajuns la varsta adolescentei, l-a apucat dorinta de a fi sef, si Alvin a ajuns sub dintii sai, trebuind sa fie separat in alta cusca:
Era una mica pe atunci.
Corb si Quizi si-au continuat traiul in aproximativa pace.
--------------------------------------------------------
CAPITOUL 6
O cusca mai mare
Porcusorii s-au facut cu propria lor camera, si, totodata, Alvin s-a facut cu o cusca mai mare: fosta cusca de 120x60.
Si asa mi-au mai stat cateva luni bune.
---------------------------------------
CAPITOLUL 7
Frizerita
Dupa ce au avut o sedinta foto cei doi blanosi au ajuns sub mana mea. Si ce a iesit din ei, a fost cam dezastruos:
Inainte
Dupa:
Dar le era mai bine asa, mai putin cald pentru ei

----------------------------------------------------------------
CAPITOLUL 8
Dintisorii cei rai intra in actiune din nou
Daca pana acum nu am mai detaliat acest subiect delicat, o s ail detaliez acum.
Intr-o dimineata intru la porci, erau OK, voiosi, cuminti, le dau sa manance si plec.
Seara vine mama disperata la mine: “Mara, vino repede, Corb are ceva la ochi!”
Ma duc si vad ca avea o pelicula alba peste tot ochiul. Cutreierand forumul, nu gasesc nimic, dar incerc sa ii fac un tratament cu Kanamicina si ii incep o cura de Vit C.
Dupa 2 zile si nici o imbunatatire mergem la Doamna Doctor Ana Pantu.
Aceasta dupa ce se uita la el ne intreaba “Mai sta cu inca un porc in cusca?” si noi: “Da”
Dumneaei: “A fost muscat de ochi. Nu mai poate fi salvat acest ochi.”
Am ramas complet socata. Eram deopotriva atat de trista pentru saracul Corb, ma gandeam cate a indurat, pe de alta parte ma gandeam ca de rau este Quizi de i-a facut asa ceva.
Doamna ne-a dat un tratament cu antibiotic, ochiul s-a vindecat, si asa arata acum:
Tratamentul pe care il continui este de cate o picatura de lacrimi artificiale (cumparate din farmacie) de 2 ori pe zi.
La indemnul doamnei doctor, i-am despartit pe cei 2 negriciosi.
Dar apoi stateam si ma gandeam: Am 3 porcusori despartiti, unul e foarte rau si nu o sa il mai pun cu nici unul , dar ceilalti 2? Cu ce au gresit?
Incercarea de ai pune pe Alvin si Corb inapoi a reusit, cu cateva daune minore (cateva zgarieturi foarte mici, la ambii porcusori, care deja se vindeca)
Asa au ajuns Alvin si Corb sa stea iar impreuna si Quizi singurel.
-----------------------------------------------------------
CAPITOLUL 9
Luna cadourilor
Cum luna decembrie este luna cadourilor, si porcutii mei au primit cadouri

saculeti:

O cusca noua (cea veche era extrem de rupta)