Am doi baietei,Pifi care este noul venit,ieri a intrat in familia noastra,are 3 saptamani-1 luna si pe Fufi pe care il am de 3 luni.Aventura cu porcusorii a inceput dupa ce catelulsul nostru,o boxerita(Axi) a murit

Pe Fufilica l'am luat de la un crescator ,era micut ,dragul de el avea doar 97 de grame,era un ciufulit dar simpatic.Dupa ce am facut cateva cercetari pe Gemon,am mai invatat si despre porcusori,am facut si cateva greeli,am fost si la doctor dar acum ne revenim,luam in greutate,nu avem greutatea normala dar mancam bine ,ne jucam suntem nebunatici

In perioada cand a fost bolnavior,am mai citit pe gemon si am vazut ca e bine sa mai aiba un fratior pentru ca o sa manance mai bine , o sa fie mai sanatos,asa ca m'am decis sa ii iau un fratior de la acelasi crescator.
Pe Pifi l'am luat ieri,cu toate ca nu vroiam un porcut negru,cand l'am vazut m'am decis instnt,e foarte dragalas si cred ca sunt frati,parca am inteles eu ca sunt din aceiasi mamica.
Se inteleg destl de bine cu toate ca Fufilica ii da tarcoale si face ca "motorul"

Am sa pun cateva pozici cu pufosii mei