Urina roz / cu sange
Moderator: emil_inka
Re: urina cu sange, sfatuiti-ma ce sa fac
la radiografie se vede daca este piatra pe undeva
dar pana acolo e bine un sumar si un sediment de urina
dar pana acolo e bine un sumar si un sediment de urina
Fa tot ce poti, restul lasa in mainile lui D-zeu
am fost la doctor, la ecografie nu i-a iesit nimic. avem tratament pt trei zile cu gentamicina si un antihemoragic. banuiesc ca gentamicina e in regula, am vazut ca nu e pe lista antibioticelor interzise. doctorul presupune ca e cistita hemoragica, fiindca nu are dureri si nici calcul sau piatra. a facut pisu fara sange, nu prea mult, ca nu prea vrea sa bea apa; acum mananca fan si morcov, dar e cam suparat pe mine - l-am tinut eu cand l-a ras pe burtica, si la ecografie si la injectii, iar el e cam ciudos de felul lui. sper sa-i treaca supararea pana deseara. ma duc sa-i iau ceai de merisor, sa vedem daca-l bea.
- crisa24
- Cercetas
nici la noi la ecografie nu a gasit nimic, dar mai repetam o data in seara asta,nu o mai platesc, au spus ca nu are urina in vezica si nu are cum sa vada, daca are ceva renal, ma gandesc sa ii dau apa cu lingurita,ca nu vrea sa bea, ajuta apa la ecografie?
acum o am cu mine la birou, mananca rocoina .
acum o am cu mine la birou, mananca rocoina .
Poti sa faci orice in viata, daca insisti suficient de mult!
Copiii mei: Zuzu, Bruna, Sori, Pusha, Silvie de Inka, Vivi, Golda, Marni, Lucky, Ciapi, Ursei, acvarii, porumbei, 10 mate-fiecare cu numele ei, etc.
Of, imi para rau sa vad ca bruna e bolnavioara. Tinem labutele stans sa aveti noroc la eco!
Sanatate!
Sanatate!
Va pupa Maya si Bella
-----------
Old username: simianisoara
-----------
Old username: simianisoara
- crisa24
- Cercetas
nu am mai repetat ecografia, ieri nu au vazut nimic rau la eco. la urina iesit ca are infectie urinara severa:
i-a administrat-baytril si etamsilat/timp de 3 zile, dupa care revin cu ea!
am cantarit-o are 1118 grame!
I-am dat probiotic dupa 2 ore.
la urina a iesit:
BIL neg
UBG normal
KET neg
ASC 20
*GLU 50 mg/dl +
PRO neg
*BLD 10 Ery/ul +
pH 9
NIT neg
*LEU 500 Leu/ul 3+
SG 1.030
Stie cineva ce este SG?
ps: Am modificat postarea si am scos dozele pentru medicamente pe care le-am scris, pentru a nu crea confuzii!
i-a administrat-baytril si etamsilat/timp de 3 zile, dupa care revin cu ea!
am cantarit-o are 1118 grame!
I-am dat probiotic dupa 2 ore.
la urina a iesit:
BIL neg
UBG normal
KET neg
ASC 20
*GLU 50 mg/dl +
PRO neg
*BLD 10 Ery/ul +
pH 9
NIT neg
*LEU 500 Leu/ul 3+
SG 1.030
Stie cineva ce este SG?
ps: Am modificat postarea si am scos dozele pentru medicamente pe care le-am scris, pentru a nu crea confuzii!
Ultima oară modificat 13 Iul 2012, 11:13 de către crisa24, modificat 1 dată în total.
Copiii mei: Zuzu, Bruna, Sori, Pusha, Silvie de Inka, Vivi, Golda, Marni, Lucky, Ciapi, Ursei, acvarii, porumbei, 10 mate-fiecare cu numele ei, etc.
- ramona_inka
- Expert Forum
si lady a mea a avut de curand probl renale
am rezolvat cu urinal sirop
e f bun
citeste ca pe forum ce cantitate se da
am rezolvat cu urinal sirop
e f bun
citeste ca pe forum ce cantitate se da
- crisa24
- Cercetas
da, ca de obicei ma grabesc si gresesc a primit 0.3 ml baytril si 0.5 etamsilat pe zi.
cand am plecat dimineata era ok, deja nu mai era uda la fundulet, si nu mai facea urina sangerie.
eu sincer dau vina pe bucatile de gresie din custi pe care fac pipi si stau in urina aia, la racoare, am scos, si am lasat doar sticle cu apa, poate gresesc, dar vad cat pipi ramane pe ele si poarcele stau pe ele si daca stau in murdarie pana vin eu, ea a fost sensibila si a facut infectie.
Acum cand face pipi, incepe sa fie normal si nu mai se agita, semn ca nu o mai doare asa rau .
Multumim pentru sustinere!
Credeti ca rinichi sunt solicitati de la antibiotic, ce pot face sa ii ajut corpul!
Bruna azi 12.07.2012, este din ce in ce mai bine, face cacuta normal, la doua ore dupa injectii ii dau probiotic, sa ii mai dau si alceva?
Cei de merisor, nu am gasit pe nicaieri in farmacii, am comandat online, dar dureaza, am cumparat urinal Akut de baut, sa ii dau si din acesta, daca da, cand, la cat timp inainte si dupa tratamentul de mai sus, pe care il primeste la ora 20?
cand am plecat dimineata era ok, deja nu mai era uda la fundulet, si nu mai facea urina sangerie.
eu sincer dau vina pe bucatile de gresie din custi pe care fac pipi si stau in urina aia, la racoare, am scos, si am lasat doar sticle cu apa, poate gresesc, dar vad cat pipi ramane pe ele si poarcele stau pe ele si daca stau in murdarie pana vin eu, ea a fost sensibila si a facut infectie.
Acum cand face pipi, incepe sa fie normal si nu mai se agita, semn ca nu o mai doare asa rau .
Multumim pentru sustinere!
Credeti ca rinichi sunt solicitati de la antibiotic, ce pot face sa ii ajut corpul!
Bruna azi 12.07.2012, este din ce in ce mai bine, face cacuta normal, la doua ore dupa injectii ii dau probiotic, sa ii mai dau si alceva?
Cei de merisor, nu am gasit pe nicaieri in farmacii, am comandat online, dar dureaza, am cumparat urinal Akut de baut, sa ii dau si din acesta, daca da, cand, la cat timp inainte si dupa tratamentul de mai sus, pe care il primeste la ora 20?
Ultima oară modificat 13 Iul 2012, 07:52 de către crisa24, modificat 1 dată în total.
am faccut doua injectii pana acum si face pipi curat, fara sange. mananca, nu este suparat, dar nu prea vrea sa mai bea apa; ma ingrijoreaza ca bea putina apa, el onisnuieste sa bea foarte multa; si eu nu stiu cauza care a declansat hemoragia si mi-e teama ca dupa terminarea tratamentului sa nu o patim iar. mai avem astazi o injectie, dar sper sa fim bine.
- crisa24
- Cercetas
azi la cantarire vea 1135 grame, este o porcuta mare, noi mai avem inca doua injectii azi, a spus trei zile cu acest tratament si pe urma sa merg sa o vada, vorbim la telefon, la fel ca si tine sper sa nu revina, insa eu cred ca trebuie sa fim foarte atente de acum si sa analizam bine cauzele care duc la acesta infectie urinara!
la mine bea apa, mananca, acum este bagata in gramada de fan, rontaie!
la noi pana acum tratamentul a fost foarte bun, cu efecte imediate aproape, sa speram ca pe termen lung, acum ramane sa prevenim!
saptamana viitoare joi repet urina!
la mine bea apa, mananca, acum este bagata in gramada de fan, rontaie!
la noi pana acum tratamentul a fost foarte bun, cu efecte imediate aproape, sa speram ca pe termen lung, acum ramane sa prevenim!
saptamana viitoare joi repet urina!
eu cred ca e bine sa termine tratamentul cu antibiotic si apoi , dupa 3 saptamani, 4 , sa inceapa cu sirop urinal, doza de intretinere
Merita mentionat ca Urinal poate fi administrat si in asociere cu tratamentele antibiotice atunci cand medicul considera utila in acel caz, este un supliment fitoterapeutic, nu un inlocuitor al tratamentului cu antibiotice. Acest produs are efect benefic asupra tractului urinal, reduce/diminueaza riscul de reaparitie a infectiilor urinare, ajuta la prevenirea instalarii bacteriilor in peretii tractului urinar (scade aderenta lor pe pereti) si ajuta la desprinderea celor deja fixate acolo.
Merita amintita si faptul ca cistita este mai frecventa la femele, deoarece ele au uretra mai scurta fata de masculi (este mentionat si ), microorganismele ajung/patrund mai usor in uretra.
Merita amintita si faptul ca cistita este mai frecventa la femele, deoarece ele au uretra mai scurta fata de masculi (este mentionat si ), microorganismele ajung/patrund mai usor in uretra.
Înapoi la “Boli si alte probleme privind sanatatea”