Pagina 1 din 1

Porcusorul meu are sange in excremente

Scris: 28 Dec 2018, 03:24
de Catalina Manole
Buna seara! Am observat in aceasta seara sange pe rumegusul din cusca porcusorului, m-am uitat la el si provine din zona anusului. Excrementele sunt normale dar aud ca ii bolboroseste burtica, ma puteti ajuta ca rog cu un sfat?? Tin sa precizez ca astazi i-am luat mancare noua (seminte) dar este la fel ca cea pe care o avea inainte.

Re: Porcusorul meu are sange in excremente

Scris: 30 Dec 2018, 01:12
de Gemon
Pune accent pe fan, fanul regleaza sistemul digestiv, sa fie mereu accesibil, mereu in fata lui, si apa ce schimbi zilnic, fanul sa fie alimentul de baza, si nu hrana speciala, vezi viewtopic.php?p=133844#p133844

Cand introduci o hrana noua, faci treptat, prima data se pune doar putin din cea noua in hrana cu care sunt obisnuiti, scazand treptat cantitatea celei vechi, pentru a se obisnui cu gustul si mirosul celei noi. Fiind neofobi accepta mai greu alimentele ce nu cunosc (vezi explicatii la http://www.gemon.ro/mit2.htm#neofob ).

Cea mai potrivita hrana e Cavia Complete, incearca sa treci pe aceasta, este de calitate premium, poti preintampina multe probleme daca ii oferi hrana de calitate, potrivita nevoilor sale nutritionale.