Am o fetita in varsta de 4 ani si jumatate. Nu a avut niciodata probleme de sanatate si manca mereu cu placere tot ce primea de la graunte, mult fat pana la legume proaspete. Salata, ardeiul verde si castravetele sunt preferatele ei. Apa nu prea a baut niciodata, ma gandeam ca lichidele pe care si le ia din legume ii sunt suficiente si nu mi-am facut griji. De ceva timp, dar foarte rar, facea pipi usor tulbure (aspect laptos) si scotea niste sutene usoare de parca u durea putin. Am ezitat sa merg la doctor pentru ca in Sibiu nu este nici un medic care sa se priceapa la porcusori de guinea. Joi seara (acum cinci zile) a facut pipi roz. In cursul noptii i-am dat apa si mult castravete ca sa faca pipi mai des si a doua zi mi-am luat inima in dinti si am mers cu ea la un cabinet.Doctorul a reusit sa-mi dea fiori cand am vazut ca nu stie nimic despre ce ar putea avea. Intuind ca ar putea fi o infectie urinara i-a administrat o injectie cu antibiotic (nu stiu in ce cantitate si de care), m-a asigutat ca e in regula

Va multumesc!