Ai incercat vreodata sa-i lasi suficient de mult impreuna? Adica din prima e evident ca se infoaie si o face pe nebunul. Ca trebuie sa-l puna la punct pe pitic. Dar poate nu ajung la atacuri violente...
Eu zic sa organizezi un porcodrom pe un teritoriu neutru. Pui niste scutecele noi, fara mirosul niciunuia si pui razboinicii acolo. Tu te asezi ca un arbitru veritabil undeva in margine si tii in mana un pulverizator cu apa

Lasa baietii sa se cunoasca. Nu intervii la prima infoiala. Te stapanesti si-i lasi sa-si discute ei problemele si regulile porcesti singuri. SA NU FIE FETELE IN PREAJMA. Pentru ca simt mirosul si atunci se vor cafti serios pntru suprematie (ce ti-e si cu masculii astia...).
Intai le faci cunostinta pe indelete si apoi pui problema custii. Nu te apuci sa iei cusca si pui porcoveniile inauntru. Intai ii imprietenesti. Eu cred ca nu i-ai lasat niciodata suficient de mult impreuna. Probabil te-ai speriat la prima infoiala si i-ai despartit. Si la urmatoarea intalnire, ei au luat-o de la capat cu "discutiile".
Incearca. Intr-o mana ai pulverizatorul si mana cealalta ti-o infasori intr-un prosop si o vari intre beligeranti daca se lasa cu incaierari. NU BAGI MANA GOALA. Daca nu vrei sa te tatueze cu coltisorii:)
Bafta, tinem pumnii!
Va pupa cu drag gasca de balaurieni Rontzileanu, Jojolino, Kasper si minorul Bozo