nu vreau sa fac vreo reclama, dar totusi am sa va spun, pe un alt site pe forum alaturi de mai multe utlizatoare am facut un colaj, bine nu referitor la animalutze, ci ne-am pus pe noi , fetele care eram mai fidele.
idee nu e asta, colajul l-a facut o prietena de-a mea si l-a afisat pe forumul respectiv.Site-ul are si o revista care se distribuie in tara(gratuit) numai celor care sunt inregistrate pe site, iar colajul respectiv, l-am trimis ulterior la redactie si l-au facut public in revista.
Eu ma gandeam in felul urmator la un calendar: 1-cineva care are cunostiinte sau ma rog...alina am vzt ca se ocupa in domeniu....(cineva care se incumeta sa umble si sa ne faca calendare)
2-sa se intereseze de costurile unui calendar si poate daca facem mai multe primim reducere(oricum vor fi multe, in functie de cerere)
2-persoana care se va ocupa de acest "proiect" ne va comunica costurile care implica toata treaba si ne va spune un cont bancar unde noi vom depune suma respectiva-eu ma bazez pe incredere...
3-pt curier cred ca se poate sa se achite suma si la primire, deci asta ne-ar implica individual sa platim suma de curierat
4-cine se ofera pt a face calendarul, dupa mine, merita ca sa primeasca calendarul gratis-adik sa il platim noi...cele care "stam si asteptam"
5-asa cum a spus si hichivi, fiecare isi va surprinde porcutzul in "pozitiile" preferate iar apoi va alege o poza care va dorii sa apara in calendar.
6-cred ca datorita numarului mai mare de 12 persoane care au porcuti si vor sa le apara bijuteriile in calendar, pt ca anul are doar 12 luni adik 12 coperti, m-am gandit sa punem cate 2 sau 3 poze una langa alta la pagina fiecarei luni.
Acuma astept pareri si ....ideii