Pentru luna aceasta ne-am gandit sa va oferim o tema… vesela!
Cu siguranta nu doar odata v-ati surprins porcusorii in ipostaze haioase, vesele. Desi toti fac aproximativ aceleasi lucruri in mod natural, fiecare porcusor are un fel specific al lui de a ne descreti fruntile. Este vorba de acele ipostaze in care ii surprindem uneori cand dorm, mananca, se joaca, se agita si vor mancare sau vor sa iasa afara din cusca sa se plimbe, fac popcornuri, stau la masaj, la scarpinat dupa urechiuse sau mangaiat, atunci cand le improspatam provizia de fan… toate acestea sunt in comportamentul lor de zi cu zi dar noua ne aduc veselie si bucurie, ne fac sa zambim.
Va invitam asadar la un concurs foto in care sa zambim, concurs foto intitulat Ba al meu e mai cu mot!
Asteptam cu mult drag pozele in care ati surprins astfel de ipostaze vesele cu porcusorii vostri.
Fiecare participant este rugat sa descrie in cateva cuvinte situatia/momentul in care a fost surprins porcusorul si sa dea un titlu sugestiv fotografiei.
Inainte de a adauga pozele va invitam sa cititi .
Pe langa votarile ce se exprima in chestionarul de vot, fotografiile vor fi analizate si in aceasta luna de catre un juriu. Pentru detalii apasati urmatorul link:
http://www.gemon.ro/forum/viewtopic.php?t=788
Va dorim mult succes!
==================
Ipostaze naturale: servirea fanului de mai multi porcusori fiecare avand alta pozitie, dormitul/odihnitul in diverse pozitii in care se simte bine porcusorul (de cele mai multe ori aratand un piciorus mititel), camuflarea in elementele de decor, murdarirea la botic dupa ce a mancat ceva ce il coloreaza, un popcorn bucuros, un cascat cu pofta plus cele enumerate mai sus sunt doar cateva astfel de momente vesele intamplate fara ca noi sa intervenim si care ne inveselesc.

(click pe poze pentru a se vedea mari)
iata cum poate sa arate un porcusor dupa ce a mancat sfecla

Din ciclul:
Un picior si jumatate
Dezgolit-am la culcare
Va prezentam pe Viana care doarme, doarme... culcata in buturuga