Am mutat si raspunsul asta pe care-l scrisesem dincolo:
"Pai uite dau eu un exemplu de pauza tigle la mansarda.
La sfarsitul lunii decembrie am luat 2 saci cu talas de la cineva de la tara (e drept, fara bani). Mai aveam in casa 2 pungi mari de Chipsi. Dupa asta mi-a venit ideea de geniu sa trec pe paturica fleece. Deci, logic, m-am dus sa cumpar paturica. Ieftina, 21 lei. Dupa care am realizat ca-mi mai trebuie si niste scutecele de bebelusi. Ieftine, 9 lei pachetul cu 5 buc. Dupa ce le-am pus incantata si chiar sunt super multumita, ce credeti ca a facut nebuna? Va spun eu. Am comandat Vetbed

Nu pentru ca n-ar fi ok cu paturica, ci pe principiul: "Pai baietii mei sa n-aiba VETBED moale la poponeatza?".
Asa se manifesta boala. Intotdeauna ti se pare ca lucrurile nu-s perfecte pentru dragii tai si-ntotdeauna vrei mai mult, mai bun si mai frumos pentru mocofani.
Dar nu va ingrijorati. Asta vine dupa o vreme, la inceput toti am fost sanatosi la cap
P.S. Mai nou, cusca mi se pare prea mica. Ieri eram in Praktiker uitandu-ma ca matza-n lemne la placi OSB. Ghici."
E on topic:)
Va pupa cu drag gasca de balaurieni Rontzileanu, Jojolino, Kasper si minorul Bozo