Mesageria privata a forumului

Reguli, anunturi, fapte
Avatar utilizator
Gemon
Site Admin
Site Admin
Mesaje: 6801
Membru din: 27 Noi 2007, 10:22
Localitate: Timisoara
Contact:

Mesageria privata a forumului

Mesajde Gemon » 10 Mar 2009, 14:15

Mesaje private - cutia cu mesaje in curs de trimitere, in noua versiune forum cutia cu mesaje Expediate.

Cand sunt trimise mesajele care se afla in cutia cu mesaje in curs de trimitere?


Atunci cand DESTINATARUL intra in casuta lui postala privata de pe forumul gemon.ro si citeste mesajul, mesajul respectiv din 'cutia cu mesaje in curs de trimitere' (in versiunea noua forum cutia cu mesaje Expediate) nu mai stationeaza in aceasta cutie a expeditorului, fiind cutia expeditorului, mesajul trimis ramane in cutia cu mesaje in curs de trimitere/expediate pana nu e citit de destinatar!.

Cu alte cuvinte: Mesajul stationeaza - este in asteptare - in aceasta cutie deoarece destinatarul inca nu a intrat in casuta lui privata de pe forum si nu a citit mesajul. Mesajul trimis apare in cutia Dvs. cu mesaje trimise atunci cand destinatarul a citit mesajul.

In timp ce mesajul este in cutia dumneavoastra cu mesaje de trimis (adica in cutia de mesaje in curs de trimitere/expediate), puteti sa stergeti sau sa modificati mesajul respectiv. Mesajul ramane sub controlul dumneavoastra pana ce este primit.

Observatie:
Atunci cand intrati in cutia cu mesaje (in cel de mesaje, mesaje trimise sau mesaje salvate), in partea dreapta aveti mereu afisat "Cutia dumneavoastra cu mesaje/mesaje trimise/mesaje salvate este x% plina", in versiunea noua forum "Dosarul este plin x%. In cazul in care este aproape plina sau chiar plina, este bine sa efectuati o curatare, stergand mesajele care nu doriti sa fie pastrate, selectandu-le si apasand butonul "Sterge mesajele marcate".

Cutia cu mesaje salvate este acordata ca loc de pastrare a mesajelor private importante. De obicei este folosita pentru a salva mesaje valoroase din cutia cu mesaje. Puteti salva mesaje in cutia cu mesaje private salvate selectand mesajul (cu casutele de validare aferente fiecarui mesaj) si apasand "Salveaza mesajele marcate".

Se poate intampla sa fiti informat de mesaje private, iar la vizitarea Cutiei cu mesaje sa nu gasiti nimic. Daca se intampla, acesta nu este un bug, inseamna ca persoana care vi l-a trimis l-a sters inainte ca dumneavoastra sa-l fi citit.

Avatar utilizator
Dmndash
Membru Senior
Membru Senior
Mesaje: 564
Membru din: 28 Iun 2009, 18:16
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesajde Dmndash » 09 Noi 2009, 21:32

ummm sper ca am scris bine, era singura zona care corespundea cat de cat cu ce am nevoie
am primiti vreo 3 mailuri ca am mesaje private..insa cand verific casuta mea nu imi arata niciun mesaj nou
e vreo limita cu cate pm pot avea in casuta?ca am cateva dar nu stiu, nu pot intelege ce s-a intamplatNota admin:
Mesaj spart din topicul Site-ul merge greu.
#1 Rule for Breeding Guinea Pigs: DON'T

Avatar utilizator
Gemon
Site Admin
Site Admin
Mesaje: 6801
Membru din: 27 Noi 2007, 10:22
Localitate: Timisoara
Contact:

Mesajde Gemon » 09 Noi 2009, 21:58

Mesagerie privata
Numarul maxim al mesajelor in cutia cu mesaje (Inbox) ) - Un numar care indica numarul maxim de mesaje permise sa se depuna in orice dosar cu mesaje receptionate (Inbox) al utilizatorului. Daca acest numar este depasit, mesajele vechi vor fi inlocuite cu cele noi care sosesc.

Numarul maxim al mesajelor in cutia cu mesaje trimise (Sentbox) - Un numar care indica numarul maxim de mesaje permis in dosarul cu mesaje care au fost trimise (Sentbox).

Numarul maxim al mesajelor in cutia cu mesaje salvate (Savebox) - Un numar care indica numarul maxim de mesaje permis in dosarul cu mesaje care sunt salvate (Savebox).

La forumul gemon.ro este aplicata setarea de baza, si anume
Mesagerie privata:
Numarul maxim al mesajelor in Cutia cu mesaje (Inbox): 50 mesaje
Numarul maxim al mesajelor in Cutia cu mesaje trimise (Sentbox): 25 mesaje
Numarul maxim al mesajelor in Cutia cu mesaje salvate (Savebox): 50 mesaje


Dupa cum poti citi mai sus, mesajele recente nu se sterg. Atunci cand cineva iti trimite un mesaj nou, in cutia cu mesaje se sterg automat mesajele cele mai vechi, ramanand in total 50 mesaje in cazul in care ai acest numar maxim fara sa stergi vreunul din ele.

In cazul in care doresti sa iti salvezi un mesaj, acesta poti pune in cutia cu mesaje salvate.

Daca ai fost anuntata ca ai primit un mesaj privat, dar cand accesezi cutia cu mesaje nu gasesti niciun mesaj, inseamna ca cel care ti-a trimis, a sters mesajul inainte de a intra tu pe forum, atunci cand inca avea mesajul in Cutia cu mesaje in curs de trimitere - la noua versiune forum in cutia Expediate.

Avatar utilizator
Ioana Amalia
Membru Junior
Membru Junior
Mesaje: 65
Membru din: 10 Iun 2008, 16:34
Localitate: Gradistea, Ilfov

Re: Mesageria privata a forumului

Mesajde Ioana Amalia » 19 Dec 2010, 16:02

Incerc sa dau un pm la un membru care a postat chiar sapt aceasta mesaje pe forum si cand incerc sa il trimit imi spune ca nu exista acel membru dar daca intru la persoana respectiva imi arata mesajele ei. Se poate sa nu apara in lista de membrii atata timp cat posteaza mesaje pe forum ? Nu inteleg ce se intampla si chiar as vrea sa comunic cu persoana respectiva .

Avatar utilizator
AndreeaC
Membru VIP
Membru VIP
Mesaje: 1680
Membru din: 12 Apr 2010, 18:59
Localitate: Bucuresti

Re: Mesageria privata a forumului

Mesajde AndreeaC » 19 Dec 2010, 16:16

Ioana ,
Mai insista ! Si eu am avut probleme intr`o seara :(
M-am chinuit 40 de minute sa trimit pm unui anumit utilizator , culmea ... la altul a mers ... Asta e , mai exista si sincope :tease:
Daca exista in lista de utilizatori contul nu a fost dezactivat din cate stiu eu :)
O persoană puternică ştie cum să îşi ordoneze viaţa.
Chiar şi cu lacrimi în ochi, tot are puterea să spună zâmbind "E în ordine".
-----------
Old username: Mati

Avatar utilizator
Gemon
Site Admin
Site Admin
Mesaje: 6801
Membru din: 27 Noi 2007, 10:22
Localitate: Timisoara
Contact:

Re: Mesageria privata a forumului

Mesajde Gemon » 19 Dec 2010, 21:16

Ioana Amalia, la membri care au conturile dezactivate, mesajele apar pe interfata forumului, dar membri respectivi nu apar in lista de membri, deoarece contul lor este dezactivat (dezactivarea se face la cererea membrului sau din diverse motive contul unui membru poate fi dezactivat de catre admin). Exista si membri cu permisiuni limitate care din diverse motive nu au dreptul de a folosi mesageria privata.


Înapoi la “Administrativa”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator