Porcusori de rasa
Angora
Gemon.ro :: Porcusor de Guineea
Bine ati venit pe forumul iubitorilor porcusorilor de Guineea!

Site-ul gemon.roHOME   FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   RegulamentRegulament   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
Porcusori de rasa
Mohair
Cunostinte de baza privind intretinerea porcusorului   Antibiotice recomandate, si cele cu efecte toxice   Trusa de prim ajutor   Valoarea nutritiva a unor verdeturi, legume, fructe   Harta site   Cauta   Lista de discutii

Concurs de desene-imagini concurs
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Gemon.ro :: Porcusor de Guineea -> Calendare si concursuri ocazionale
Subiectul anterior :: Subiectul următor  

Chestionar de vot- concurs desene
Robert- Miki cel pitic nu stie nimic >20 ani
12%
 12%  [ 3 ]
Deedee- Un moment de tandrete <15 ani
33%
 33%  [ 8 ]
Robert- Scary Fredy >20 ani
4%
 4%  [ 1 ]
Oblonda- Porcuta insetata>20 ani
20%
 20%  [ 5 ]
Alina82- Gigi >20 ani
29%
 29%  [ 7 ]
Voturi totale : 24

Autor Mesaj
ozzie&spy
Moderator
Moderator

Data înscrierii: 11/Feb/2009
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin Mai 08, 2009 10:26 am    Titlul subiectului: Concurs de desene-imagini concurs Răspunde cu citat (quote)

Dragi membri,

Pentru a pune in valoare talentul vostru artistic, acest topic a fost deschis in scopul organizarii unui concurs de desene cu porcusori!

Descriere:
Participantii pot adauga una sau doua imagini in concurs, cu unul sau mai multi porcusori, dandu-i un titlul sugestiv si cu o tema la libera alegere. Desenul poate fi realizat in orice tehnica la alegerea participantilor, care il vor scana/fotografia la o calitate cat mai buna pentru a-l pune in valoare. Pentru cei ce doresc sa intre cu doua desene in concurs, conditia este ca acestea sa aiba teme diferite si sa fie realizate in tehnici diferite! Originalitatea temei si a desenului va fi apreciata, copierea conturului dupa poze reprezentand un minus.
Pentru a oferi timp suficient pentru realizarea unor desene cat mai frumoase, concursul va avea un termen de inscriere pana la 30 iunie.

Jurizare:
Toate desenele vor fi notate de catre un juriu alcatuit din moderatori si membrii de elita ai forumului, dupa care cele mai valoroase 5 desene vor fi supuse unui chestionar pentru ca membrii forumului sa voteze castigatorul. Juriul va aprecia originalitatea temei si a titlului, expresivitatea si calitatea desenului, dificultatea tehnicii alese. Jurizarea va tine cont de promovarea spiritului Gemon in alegerea temei.
Selectia primelor 5 desene se va face in perioada 1-10 iulie, iar in perioada 11-31 iulie publicul va putea vota castigatorul.

Premii:
Locurile 1,2 si 3 vor primi cate o diploma din partea site-ului Gemon.ro, iar desenul castigator va fi adaugat automat in Calendarul 2010. Vor fi puse in joc si premii constand in materiale de desen pentru cei 3 premianti. De asemenea, primele 5 desene apreciate vor fi gazduite pe o pagina speciala a site-ului Gemon.ro.

Mult succes talentatilor membri!
silvia
Membru VIP
Membru VIP

Data înscrierii: 02/Feb/2009
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Iun 03, 2009 7:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Miky cel pitic ce nu stie nimic!!!

desenul a fost realizat din creion avand ca model un porcut
Desenul lui Robert
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
deedee
Suporter Special
Suporter Special

Data înscrierii: 14/Oct/2008
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Joi Iun 04, 2009 4:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Intra si DeeDee in concurs cu un desen nu prea grozav:
Un moment de tandrete

Desen realizat in creion (simplu) pe o foaie A4 Very Happy

Ultima modificare efectuată deedee la Sâm Iun 27, 2009 4:59 pm, modificat de 3 ori în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
silvia
Membru VIP
Membru VIP

MesajTrimis: Joi Iun 04, 2009 10:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cupidon micutul meu

Desenul a fost realizat cu creionul simplu reprezentand imensa dragoste pe care o port pentru ingerasul meu Cupidon,care va sta in inima si sufletul meu pentru totdeauna
Sus
a`mica
Membru Suporter
Membru Suporter

Data înscrierii: 25/Aug/2008
Locație: Aici, ba nu, acolo, ba nu, dincolo :|

MesajTrimis: Vin Iun 05, 2009 12:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Foarte Foarte frumos desenul Silvia...se vede cat de mult l-ai iubit si il iubesti pe Cupidon

old username:Andrutza
Sus
a`mica
Membru Suporter
Membru Suporter

Data înscrierii: 25/Aug/2008
Locație: Aici, ba nu, acolo, ba nu, dincolo :|

MesajTrimis: Vin Iun 05, 2009 3:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Piggy papand trifoi

Desenul a fost realizat din creion simplu la partea cu trifoiul am adaugat putin verde si reprezinta un porcut imaginar

old username:Andrutza
Sus
deedee
Suporter Special
Suporter Special

Data înscrierii: 14/Oct/2008
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Sâm Iun 06, 2009 9:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Inca un desen pentru concurs

Best friends

Ultima modificare efectuată deedee la Mar Iun 30, 2009 8:18 pm, modificat de 2 ori în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
daizzy13
Membru Suporter
Membru Suporter

Data înscrierii: 20/Apr/2009
Vârsta: 14 ani
Locație: Fetesti

MesajTrimis: Sâm Iun 06, 2009 1:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Intru si eu in concurs cu un porcusor curios
Porcu' Curiosu'

Este un desen realizat in creion, pe coala A4, si putin conturat cu maro si negru Tease

Ultima modificare efectuată daizzy13 la Vin Iun 19, 2009 4:02 pm, modificat de 2 ori în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Adresa AIM
silvia
Membru VIP
Membru VIP

MesajTrimis: Vin Iun 12, 2009 4:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Desenul no.2 al lui Robert realizat din acuarela

Sus
daizzy13
Membru Suporter
Membru Suporter

Data înscrierii: 20/Apr/2009
Vârsta: 14 ani
Locație: Fetesti

MesajTrimis: Vin Iun 19, 2009 4:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Stim cu totii ca nu a venit vremea sarbatorilor de iarna, dar eu am facut un desen cu specificul lor.
Merry Christmas

Un desen realizat in acoarela, care are in prim-plan un porcusor alb cu ochii rosii Giggle .
oblonda
Membru
Membru

Data înscrierii: 26/Iun/2009
Vârsta: 22 ani
Locație: Barlad, Iasi

MesajTrimis: Sâm Iun 27, 2009 4:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ei hai dee dee ca nu e extraordinar desenul dar merge Razz multumesc mult de apreciere, sunt amatoare, nu profesionista.Pentru mine e un hobby Hearts
Acesta e desenul meu, intru si eu in concurs :
Porcuta insetata

Ma scuzati, am uitat sa scriu tehnica Suicide .Este un desen in creion, realizat pe o foaie de hartie A4,sugerand o porcuta ce bea apa Lol

Ultima modificare efectuată de către oblonda la Lun Iun 29, 2009 7:28 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Alina82
Membru Junior
Membru Junior

Data înscrierii: 11/Mar/2009
Vârsta: 28 ani

MesajTrimis: Sâm Iun 27, 2009 6:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua!

Pe ultima suta de metri ma inscriu si eu la concurs cu...

GIGI

Numai bine!

Ultima modificare efectuată de către Alina82 la Lun Iun 29, 2009 6:27 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
ZuzuBelleMel
Membru Senior
Membru Senior

Data înscrierii: 28/Feb/2008
Vârsta: 16 ani
Locație: Deva

MesajTrimis: Lun Iun 29, 2009 3:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mersi mult pt site, poate ma apuc si eu. Tease

Mecla haioasa Lol Lol

Ce spuneti? Embarassed

Ultima modificare efectuată de către ZuzuBelleMel la Lun Iun 29, 2009 5:06 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
ozzie&spy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie Iul 01, 2009 10:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumim membrilor pentru frumoasele desene postate. Incepand cu data de 10 iulie se vor putea vota desenele preferate!
ozzie&spy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin Iul 10, 2009 11:20 am    Titlul subiectului: Concurs de desene - chestionar vot Răspunde cu citat (quote)

Dragi membri,

In urma jurizarii, moderatorii si membrii de elita au ales cele 5 desene care urmeaza sa fie supuse votului public in vederea stabilirii clasamentului final. Va invitam ca pana la sfarsitul lunii sa votati desenul preferat si va reamintim ca pot vota doar membri care apartin grupului Vot_concurs.
In cazul in care intampinati probleme cu votul, mai multe explicatii gasiti aici: http://www.gemon.ro/forum/viewtopic.php?t=1125.

Succes!

ps.Pentru cei ce vor sa tina cont de varsta artistilor avem doua intervale, unul inchis si unul deschis Lol

Robert- Miki cel pitic nu stie nimic! (creion)

Deedee- Un moment de tandrete (creion)

Robert- Scary Fredy (acuarela)

Oblonda- Porcuta insetata (creion)

Alina82- Gigi (creion)

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Gemon.ro :: Porcusor de Guineea -> Calendare si concursuri ocazionale Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Politica de confidentialitate