Salut! Sunt nou pe aici, asa ca o sa incep direct.
Am un porcusor de guinea, de 1 an si 1 luna. L-am cumparat de cand era pui si sincer nu credeam ca o sa ma descurc cu el, dar uite ca a mers
Il cheama Fosfo, este himalaiez , daca nu ma insel, mascul. In decursul unui an s-a atasat foarte mult de toata familia si invers. Nu il tin decat intr-o cutiuta de porcusori, fara capac, deoarece este liber sa umble pe unde vrea. A invatat ca singurul loc unde trebuie sa isi faca nevoile este in cutie, asa ca umbla cat vrea si pe unde vrea (in locuri sigure, unde sa nu se raneasca). Mananca mai mult ca un porc (s-a invatat cu patrunjel, salata si morcovi), dar ii dau cu limita. Atunci cand dau drumu la apa ca sa ii spal ceva de mancat, aude si incepe sa tipe

Locul lui preferat de stat este o pernita, pe care il tin cand mai stau in pat, sau la tv. Sta pe pernita il mangai si casca

Noaptea umbla ca nebunu si sta numai sub un calorifer. Dintre animale , prietenul lui cel mai bun este o pisica, care il mai viziteaza din cand in cand si se bucura cand vine. De multe ori cand am plecat pe undeva, mai departe l-am luat si pe el, daca va vine sa credeti a mers si la mare

...sa nu uit ii place in masina

Asa ca asta este un porcusor foarte umblat.In concluzie este iubit de toti, asa ca nu are cum sa nu fie un animal nefericit. Tot ce ii lipseste este o fetita
si cateva poze
aici casca

o poza foarte simpatica
cu capu`n troc

in curte