Ei sunt Katy(cel cu alb si portocaliu) si Roro (cel cu maro si alb). Ii am de vreo 2 luni. Sunt amandoi baietei dar lui Katy ia ramas numele de fetita pentru ca vanzatorul de la petshop mi-a spus ca e femela (imi doream 2 fetite)(':smile:'). La distanta de 2 saptamani m-am dus sa ii caut partenera si ceea de a doua chiar era fetita. Si cand am ajuns cu ea acasa Katy a inceput sa devina foarte agitat si cu toate ca l-am verificat si inainte abia atunci am vazut ca e defapt baiat. Am dus fetita imediat inapoi (nu l-am lasat pe Katy sa se apropie de ea) si am luat un baietel, pe Roro. Katy s-a dublat ca marime de cand il am. In ultimele 2 saptamani parca s-a mai oprit din crestere. Roro insa e cam jumatate cat Katy. Nu pot sa imi dau seama ce varsta au pentru ca nu le stiu greutatea dar banuiesc ca maxim 4 luni. Daca ma puteti ajuta cu asta (din ce se vede in poze), as fi recunoscatoare. Ma bucur mult de ei, mai ales pentru ca se inteleg foarte bine din prima zi. Sunt chiar atasati unul de altul, mai ales Roro de Katy. Il imita in tot. Sunt cuminti, nu fac zgomot deloc si mananca din tot ce le dau (ce e permis) chiar daca le dau 3-4 alimente deodata (putin din fiecare).
Acestia sunt baietii mei, motivul pentru care ma bucur cand ajung acasa.