Pagina 1 din 15

Expo in 2010?

Scris: 03 Oct 2009, 22:55
de mmarialuiza1
se stie daca va fii o expo in 2010?

Re: expo in 2010?

Scris: 04 Oct 2009, 08:38
de ramona_inka
Inca nu se stie. Cand va fi expo se va anunta.

Scris: 08 Apr 2010, 11:37
de MihaelaStan
Facem ceva la PetExpo http://www.petexpo.ro/ ?

Scris: 08 Apr 2010, 11:50
de maria
pai sa vedem ce zic inka-sii

pet expo

Scris: 13 Apr 2010, 14:41
de zsilviutza
PetExpo '10 va avea loc pe 18, 19 si 20 Iunie 2010 la Sala Polivalenta din Bucuresti.

PetExpo este paradisul animalului de companie, fiind cea mai mare aglomerare de produse, servicii, dar si evenimente dedicate acestuia.
PetExpo reuneste cele mai importante firme de pe piata bunurilor si a serviciilor dedicate animalelor de companie si iubitorilor de animale.
Astfel, sunt prezenti la targ producatori, importatori si distribuitori de hrana, produse de dresaj, imbracaminte, bijuterii, custi, lese, paturi, jucarii, produse de igiena, medicamente si altele.
De asemenea, o importanta sectiune este dedicata companiilor care ofera servicii in domeniu: cabinete veterinare, scoli de dresaj, pensiuni pentru animalele de companie sau servicii funerare.
Acvariile sunt o categorie de mare interes la targ, pe langa crescatorii si importatorii de animale exotice, precum pasari, reptile sau paienjeni.
:up:

Scris: 21 Apr 2010, 12:50
de Gemon
Imagine

Cum a anuntat si zsilviutza, in perioada 18-20 iunie 2010 la Sala Polivalenta din Bucuresti se va desfasura cea de-a doua editie a targului Pet Expo dedicat animalelor de companie.
La aceasta manifestare vom avea ocazia sa vizitam si un stand ce se va adresa iubitorilor de porcusori de Guineea, dintre crescatoriile Clubului Cavia Romania crescatoria Inka anuntandu-si prezenta.
Vom reveni in curand cu detalii.

Pentru mai multe informatii accesati site-ul Pet Expo unde aveti posibilitatea si de a va inscrie la concursul BestPet, la pagina http://www.petexpo.ro/bestpet.html

Scris: 12 Mai 2010, 17:12
de BuluC
La PetExpo nu putem veni cu porcii din dotare, nu?
Cine vine la expo? As vrea sa vin si eu.

Scris: 12 Mai 2010, 17:19
de MihaelaStan
Puteti veni cu porcusorii la PetExpo, participand la stand (adica sa-i expuneti). Nu stiu acum cum o sa faca Inka cu standul... Cel mai bine ar fi sa-ti raspunda ei.

Scris: 15 Mai 2010, 14:48
de emil_inka
Salutare tuturor! Revenim cu informatii.

Prin bunavointa organizatorilor PetExpo si anul acesta vom avea spatiu de expunere pentru porcusori. In schimbul spatiului acordat am fost rugati sa facem publicitate.

Crescatorii care au confirmat participarea pana in acest moment: Ramona si Emil Visan (Crescatoria Inka), Silvia Ioan (crescatoria Da Silva) si Ramona Lupescu.

Concursul de frumusete din cadrul expozitiei va avea loc in ziua de sambata, 19 iunie 2010, incepand cu orele 11.00
Cei care doresc sa participe ca si anii trecuti cu porcusorii in concursul de frumusete de sambata trebuie sa indeplineasca aceleasi conditii:

1. Porcusorul sa fie sanatos si intr-o buna stare de ingrijire: curat, sa nu fie obez sau prea slab, adica dezvoltat corespunzator varstei. Sa aiba unghiile taiate, sa nu prezinte rani, sa fie pieptanat...
2. Sa nu fie parazitat cu paraziti externi (acarieni, paduchi, purici, capuse)
3. Sa nu prezinte afectiuni dermatologice (eczeme, infectii micotice...)
4. Porcusorul se va prezenta intr-o cusca adecvata scopului.
5. Inscrierea lor se poate face pana in data de 12 iunie 2010 inclusiv.


* Inainte de intrarea in concurs fiecare porcusor va fi verificat pentru a nu avea eventuale micoze, paraziti, boli infectioase... Daca se va constata ca un porcusor este suferind nu se va permite intrarea in concurs fiind un focar de infectie / infestare pentru ceilalti porcusori prezenti. In acest caz nu se restituie taxa platita.

Inscrierea se face prin mail la ana_ramona_c@yahoo.com sau emil_visan@yahoo.com cu subiectul INSCRIERE EXPO.
Prin mail se va trimite acest formular de inscriere cu datele posesorului si ale porcusorului/lor participant/i. Formularul se descarca de catre fiecare doritor, se completeaza si se trimite prin email.

Pentru a putea asigura premiile necesare unei astfel de expozitii se va percepe o taxa de participare de 20 lei pentru primul porcusor, 15 lei pentru al doilea si 10 lei pentru al treilea. Taxa de participare se plateste in cont ce va fi comunicat doritorului dupa ce a trimis in prealabil un mail in care isi anunta dorinta de participare.

*Nu platesc taxa de participare cei care ajuta la organizarea expozitiei (transport, publicitate in mijloacele mass media, aducerea de sponsori, sponsorizarea in bani si obiecte ce pot fi oferite ca premii si altele - valoarea minima acceptata pentru sponsorizare este de 100 lei).

Participarile in expozitie, taxele platite si sponsorizarile vor fi facute public aici.

Cei care se inscriu in concursul de frumusete de sambata nu vor plati bilet de intrare la PetExpo, acestia platind deja taxa de participare la concurs.

Accesul persoanelor inscrise la concursul de sambata se va face pe baza unui tabel cu numele si prenumele concurentilor, aflat in evidenta organizatorilor. Incepand cu ora 10.00, cand se deschide expozitia, la intrare va exista acest tabel si cei inscrisi pot intra spunand numele lor. Acesta este valabil numai sambata.

Participantii care si-au inscrisi porcusorii in concurs sunt rugati sa vina la ei si cu pieptanul porcusorilor. Porcusorii de rasa trebuie sa fie insotiti de pedigree.


Revenim cu detalii si modificari de cate ori va fi nevoie.

Scris: 15 Mai 2010, 20:27
de BuluC
Vai, vai, vai! De abia astept! Sper sa ajung si eu cu baietii. Am o intrebare: porcutii care vor fi expusi de catre crescatorii sunt de vanzare?

Scris: 17 Mai 2010, 15:57
de flori2177
Pe aceasta cale vreau sa rog toti stapanii de porcusori din Ploiesti sa vina la expozitie si sa-si expuna animalutele. Putem discuta sa plecam in grup organizat din Ploiesti. Eu voi fii prezenta acolo doar in ziua de 19 Iunie.

Scris: 17 Mai 2010, 16:32
de ramona_inka
Multumim si va asteptam cu drag!
BuluC, marea majoritate vor fi porcusori expusi dar probabil vor fi si cativa disponibili pentru cei care isi doresc un nou porcusor. Cei care vin pot vedea o parte din diversitatea raselor si culorilor. Astfel isi pot face o idee si pot alege ce le place. Totodata pot afla sfaturi utile despre crestere si ingrijire.

Scris: 17 Mai 2010, 19:07
de BuluC
Multumesc mult, Ramona.
Si eu voi fi la expo doar pe 19 iunie. Sper sa vina mai multi, macar asa sa va pot cunoaste si eu.

Scris: 19 Mai 2010, 11:48
de maria
zsilviutza scrie:Oricum ei pt noi sunt pe locul intai,sunt cei mai frumosi cei mai destepti cei mai haiosi etc etc:)
Oricum voi fi prezenta la expozitia din iunie... nu stiu ce sa fac sa vin cu ei?

mai dragilor
la expozitie va veni emil, cu porcii lui, niste urati si niste antipatici
eu zic sa venim si noi cu porcutii nostri, cei frumosi si haiosi, cu pozele carora am umplut forumul
eu am fost la expo de anul trecu si vreau sa va spun ca a fost super de super
spun asta tocmai eu care eram impotriva participarii la expozitii
vedeti cat m-am schimbat
deci 90% eu voi veni cu porcutele, la fel cum am facut si anul trecut, doar intr-o singura zi
venti si voi cu porcusorii
o sa ne cunoastem, porcutii vor fi admirati si in plus le putem arata tuturor ca si porcutii cumparati din pet, din piata sau donati sunt la fel de frumosi, calzi, iubitori ca cei de rasa
va asigur ca porcutii nu vor fi stresati, vom sta lanag custi si nu vom lasa vizitatorii sa ii deranjeze
vom discuta cu cei care ne viziteaza si le vom da informatii despre porcusori
vizitatorii vor vedea si ce le dam sa manance, cum le amenajam custile, etc
anul trecut am auzit f des :aaa, uite , vezi, asa sa facem si noi la porcusorii de acasa
deci, veniti?

Scris: 19 Mai 2010, 12:10
de cristisz
Daca nu intervine ceva rau, venim si noi in ziua de concurs.