Intalnire iubitori de porcusori de guineea
Moderator: emil_inka
- olimpia.craciun
- Membru de Elita
- olimpia.craciun
- Membru de Elita
- adinamihai
- Membru Junior
intalnire
Uimit nu trebuie sa fi avand in vedere ca suntem toti iubitori de porcusori (as spune de animale, in general, dar se poate sa ma contrazica cineva) dar sunt de acord cu tine si cu Oly ca abia astept urmatoarea intalnire. Nici nu stiu daca e bine sa sugerez sa fie in weekend pt ca multi nu pot atunci. Oricum, in timpul saptamanii e greu si cu ora si cu venitul celor din afara Bucurestiului. Sper sa gasim o solutie care sa ne permita sa ne vedem cat mai multi
. Asteptam sugestii 

Dragii mei, eu voi mai veni la inceputul lui noiembrie in Bucuresti. Ne vedem si atunci? Va voi anunta cu o saptamana inainte ca sa va puteti face un program.
Mie mi-a placut tare mult sa va cunosc. Am ras, am glumit, iar am ras, am impartasit idei...Eu m-am simtit foarte bine si ma bucur pentru faptul ca am reusit sa imi fac atatia prieteni noi. Imi pare rau ca era masa atat de lunga, iar "tipetele" mele nu ajungeau pana in capatul celalalt...
Eu aseara am ajuns de la Bucuresti. Am avut o sedere "tumultoasa", dar mi-a placut tare mult ca mi-am petrecut tot timpul alaturi de persoane dragi. E foarte diferit de Sibiu, intr-adevar, dar daca reusesti sa vezi si partile bune ale capitalei, pare a fi ok si sa stai in Bucuresti...
Mie mi-a placut tare mult sa va cunosc. Am ras, am glumit, iar am ras, am impartasit idei...Eu m-am simtit foarte bine si ma bucur pentru faptul ca am reusit sa imi fac atatia prieteni noi. Imi pare rau ca era masa atat de lunga, iar "tipetele" mele nu ajungeau pana in capatul celalalt...

Eu aseara am ajuns de la Bucuresti. Am avut o sedere "tumultoasa", dar mi-a placut tare mult ca mi-am petrecut tot timpul alaturi de persoane dragi. E foarte diferit de Sibiu, intr-adevar, dar daca reusesti sa vezi si partile bune ale capitalei, pare a fi ok si sa stai in Bucuresti...
-
- Suporter Special
-
- Suporter Special
-
- Suporter Special
Imi pare rau ca nu am aflat si eu ca se intalnesc membrii de pe forum,sau era pt anumiti membri,mai vechi?!
Mi-ar fi placut sa va cunosc,sa fiu mai aproape de comunitatea de pe forum,sa impartasesc cu toti dragostea pt aceste animalr minunate si animale in general!
Data viitoare o sa fiu mai atenta la postarile pt intalniri!
Va pup!
Mi-ar fi placut sa va cunosc,sa fiu mai aproape de comunitatea de pe forum,sa impartasesc cu toti dragostea pt aceste animalr minunate si animale in general!
Data viitoare o sa fiu mai atenta la postarile pt intalniri!
Va pup!
Hakuna Matata 

- ramona_inka
- Expert Forum
-
- Suporter Special
- adinamihai
- Membru Junior