Am inceput sa am probleme urinare in urma cu aproximativ 5 saptamani. Initial am zis ca e doar o raceala, apoi am presupus ca am o piatra la rinichi, in fine. M-am ingrijorat si am inceput sa fac diverse analize, de la urocultura la ecografie. Rezultatul pe care l-am primit a fost ca infectia este intr-adevar foarte urata, fiind o infectie cu
bacteria Proteus. Mi s-a dat un tratament despre care am fost sceptica de la inceput (medicii din Tulcea lasa mult de dorit), iar dupa alte cateva zile au revenit simptomele. Asadar, m-am hotarat sa merg la Cta la un doctor urolog care a fost foarte surprins sa auda ca pot avea bacteria asta, intrucat se contacteaza doar din spitale, atunci cand sistemul imunitar e slabit tare, tare, cum ar fi dupa o operatie grea. Mama mea insista sa-l intreb daca porcusorii ar putea fi cauza, si imediat i s-a luminat fata, parca deslusise misterul: mi-a confirmat ca porcusorii mei sunt
purtatori, si ca astfel am luat bacteria, care in corpul meu s-a activat. Bineinteles ca toata familia mi s-a pus in cap acum, ca trebuie sa scap de ei, sa dezinfectam. Inteleg gravitatea situatiei si faptul ca sanatatea e importanta, dar nu stiu ce sa ma fac cu ei. Sunt in vacanta acum, as putea ajunge pe la Bucuresti, dar acum vine intrebarea : se poate face ceva? pot scapa si ei de bacteria asta? Tratamentul pe care il urmez eu e complicat si scump, perfuzii de 2ori/zi. La ei ce s-ar putea face? Apreciez macar pareri.. Of