Talas
Re: Talas
eu folosesc talas chipsi cumparat de la hornbach berceni
acolo e cel mai ieftin, 9 ron punga
in petshop-urile din oras cel mai ieftin am vazut la 12 ron
alte persoane folosesc pufi la 3 ron
acolo e cel mai ieftin, 9 ron punga
in petshop-urile din oras cel mai ieftin am vazut la 12 ron
alte persoane folosesc pufi la 3 ron
Fa tot ce poti, restul lasa in mainile lui D-zeu
Am intrat pe sit-ul hornbach si am vazut in catalog chipsi clasic 60l 8,99 lei. Acesta il folosti tu? Cam cat iti ajunge o punga de 60 l?
- ie3neiulia
- Membru
- true_fan_66
- Forumist
Cel mai frecvent talas intalnit e cel marca Chipsi pe care il au cam toate magazinele de animale. Il poti gasi la un pretz mai convenabil lin Maxi Pet langa Auchan. Dar sa nu fie cu arome.
poze cu porcutzii mei http://s968.photobucket.com/albums/ae170/true_fan_66/
Noi avem doua custi de 1,20 m, una de 0,90 m si doua de 0,80 m. Facem curat saptamanal si folosim 8 pungi de Pufi (8 x 17 l/punga). Pret: 20 - 24 lei in functie de magazin. Am preferat Pufi pentru ca are granulatie mai mare fata de Chipsi, pentru ca luand Chipsi de la Hornbach ies am tot pe acolo (136 l la Pufi - 24 lei; 3 pungi Chipsi - 180 l - 27 lei)
poza cu copiii mei
La Petshopul din Real Vitan, miercurea e zi de primit marfa. Eu atunci merg si cumpar talas. De regula il iau direct de pe palet. Ei nu au mult spatiu de depozitare si de aceea nu aduc cantitate mare. Deci daca faci pana aici o excursie miercurea dupa amiaza, poti umple portbagajul
si asa ai pentru cateva saptamani.

Alina si cei 2 guinezi ( )
Stiu Alina 
Dar stii vorba aia : Mie imi trebuie IERI !
Mi-a promis cineva niste talas(in ideea sa merg azi sa il iau) si ce crezi ? L-a tinut afara , a uitat ca mi-a promis ceva si l-a nins ...
Am nevoie urgent sa gasesc pana maine ... Daca nu o sa iau tot Chipsi si am sa ma folosesc de masca din aia chirurgicala desi cu pielea nu stiu ce o sa fac(probabil imi pun ceva cu maneca lunca si gat.

Dar stii vorba aia : Mie imi trebuie IERI !

Mi-a promis cineva niste talas(in ideea sa merg azi sa il iau) si ce crezi ? L-a tinut afara , a uitat ca mi-a promis ceva si l-a nins ...

Am nevoie urgent sa gasesc pana maine ... Daca nu o sa iau tot Chipsi si am sa ma folosesc de masca din aia chirurgicala desi cu pielea nu stiu ce o sa fac(probabil imi pun ceva cu maneca lunca si gat.
O persoană puternică ştie cum să îşi ordoneze viaţa.
Chiar şi cu lacrimi în ochi, tot are puterea să spună zâmbind "E în ordine".
-----------
Old username: Mati
Chiar şi cu lacrimi în ochi, tot are puterea să spună zâmbind "E în ordine".
-----------
Old username: Mati
- ie3neiulia
- Membru
Eu mai am si cateva modificari prin cusca si poate ca de aceea folosesc mai putin. Si oricum stratul e de vreo 2cm iar daca pun maii mult au tendinta sa il dea la o parte si sa faca o mare gaura pana se vede plasticul. Cred ca nu le place cand e prea mult si de aceea nu fac nici eu abuz de el.
Eu chiar fac abuz. Pun un strat GROS. Nu pot sa va dau element de comparatie pentru ca am talas de tamplarie in saci. Dintr-un sac din ala pun de maxim 2-3 ori. E mare, curt si bun. Da, stiu, toata lumea ma invidiaza 

Va pupa cu drag gasca de balaurieni Rontzileanu, Jojolino, Kasper si minorul Bozo
- ie3neiulia
- Membru
poza cu copiii mei
- Marius1986
- Membru avansat
Este indicat talasul aromat, la luat mama in necunostinta de cauza. Are aroma de lamaie(posibil sa fie prea aromat), dar il vad ca sta cam timorat, numai intr-un singur colt, sa se duca in alta parta sub nici o forma, nu stiu ce sa fac, ma duc cred ca mai bine sa cumpar de ala simplu :|.
Înapoi la “Fan, hrana, talas, accesorii”