Pagina 1 din 1

Olga si Geta - vedete Youtube dupa 8 ani

Scris: 11 Mar 2019, 01:08
de benny
Salutare, nu prea am mai fost activ pe aici de ceva vreme, dar as vrea sa va povestesc ceva ce mi se pare destul de interesant.

Totul a inceput cu niste amici care vor sa ia porcusori copiilor, si cum stiau ca am avut acum ceva vreme s-au gandit sa ma contacteze. I-am indrumat catre forum, dar in acelasi timp mi-am amintit ca acum multa vreme (8 ani mai exact) chiar postasem pe Youtube un clip cu Geta si Olga (porcusoarele pe care de-abia le luasem) pt a le arata cuiva. Contul de pe care postasem nu prea-l foloseam, asa ca am urcat video-ul, l-am share-uit persoanei in cauza, si aia a fost, am uitat de el.

M-am apucat sa caut clipul, evident ca nu mai stiam cum se numeste, insa l-am gasit destul de repede. M-am uitat la el cu zambetul pe buze, insa dupa ce s-a terminat, cand m-am uitat putin mai jos am ramas uimit: stransese 200.000 de view-uri, cateva sute de comentarii, in care lumea ori ma certa ori ma felicita. Cand l-am upload-at, in lipsa de inspiratie, am scris "Guinea pigs purring happy", si de-acolo si de la felul in care le mangaiam (fiind acuzat de multi ca le maltratam chiar) a inceput o adevarata nebunie - userii se certau intre ei, ne certau, ne felicitau, etc. Va dati seama cum a fost dupa 8 ani sa citesc atatea comentarii :)

Video-ul in cauza este acesta, bucati din el am gasit si-n cateva compilatii pe Youtube:Dupa ce am citit mesajele, pentru ca erau multi care au cerut si alte filmulete, m-am apucat sa upload-ez si ce mai aveam prin PC, si cum mai gasesc cate un video, cum il urc, chiar daca cu o intarziere de cativa ani :)

Nu stiu daca am postat in sectiunea in care trebuie, insa aceasta mi s-a parut cea mai potrivita.

Re: Olga si Geta - vedete Youtube dupa 8 ani

Scris: 11 Mar 2019, 12:33
de Gemon
Filmuletul a avut un succes meritat, este placut sa vezi ca au fost mangaiati amandoi, fiind impreuna si interactionand intre ei. :smile: :heart:
Multumim!
Iata canalul cu filmulete https://www.youtube.com/user/22guineapigs/videos