Nu ma refeream la tine Irutss .Ma refeream in general.Am o prietena care nu vrea sa isi ia alt porcusor pentru ca a adus unul acasa si cel pe care il avea nu s-a inteles cu el si acum nici nu mai vrea sa auda. Urasc oamenii care nu le da nicio sansa!!!Chiar nu ma referam la tine ,scuze daca asta ai inteles
Eu o sa iau cu siguranta o partenera pentru Suki, speram sa se inteleaga cu Dolly si sa nu fiu nevoita sa caut iar..dar asta e,o iau de la capat cu o alta cautare..nu pot sa o las singura.
Arata bine! Eu l-am nimerit foarte rau la ultimele 2 achizitii - e mai inchis la culoare , firul este lung -este adevarat dar ca aspect nu-mi place. Si arata asa de bine alta data
Va pupa Maya si Bella ----------- Old username: simianisoara
Mie in functie de noroc Ba urat, ba frumos si foarte parfumat Superbi baietanii, dar nu inteleg de ce Inno se ciufuleste mereu si Boom e mereu cu parul frumos...il dai cu fixactiv?
Asa are freza mereu Are parul mai moale si nu ii sta lins ca a lui Boomer. SI de fan:si eu il iau cateodata nasol rau de tot ,numai cu bete prin el... Acum l-am luat destul de bine