Cu siguranta aducerea unui partener ii va schimba comportamentul, dar eu zic ca in final veti avea numai de castigat atat tu cat si porcutul. O sa iti spun cum a fost la mine : Pufulina a stat singura aproape 3 luni. Se apropiase de mine destul de mult in sensul ca atunci cand o scoteam statea doar la mine in brate, daca o lasam singura pe pat plangea si ma cauta, iar daca avea un loc unde sa se ascunda se baga acolo si nu mai iesea. La fel daca o puneam in tarc sa se plimbe statea ascunsa tot timpul. Noaptea era linistita, cand ne culcam noi se culca si ea, in cusca statea mai mult in casuta. La mancare facea nazuri, manca doar vreo 4 feluri de legume.
Acum cand are o surioara lucrurile s-au schimbat foarte mult. Cand le scot afara pe amandoua se plimba impreuna, grohaie de bucurie, cerceteaza fiecare coltisor, fac pocoarne, alearga una dupa alta etc. Eu zic ca asta e un mare plus. In cusca nu mai sta ascunsa in casuta, ci se catara pe poduletul ce uneste cele doua custi(fetele mele au apartament cu 2 camere

)) si de acolo urmareste ce face Belluta. Cand le pun fan proaspat, sau le schimb paturelele vreo 15 min se popcornesc amandoua

. La mancare nu mai facem nazuri, acum papam orice si ne furam bucatile din gura una la alta. Intr-adevar asa cum banuiesti noaptea o sa fie mai multa agitatie in cusca, fetele se trezesc manaca fan, beau apa, Pufa o mai alearga pe Bella, deci ar fi mai bine daca ai putea sa ii tii intr-o camera unde nu doarme nimeni. Eu le tin pe fete in dormitor ca in sufragerie mai fumeaza sotul si dupa ce adormim nu le mai auzim, dar pana sa adormim ne deranjeaza un pic.
In legatura cu acceptatul partenerului, eu zic ca daca o sa respecti regulile cand le faci cunostiinta nu ar trebui sa ai probleme. Si fetele mele s-au cam certat la inceput, si inca se mai cearta cateodata pentru ca Pufa are o personalitate foarte dominanta, dar per total eu zic ca e mai bine asa si pentru ea si pentru mine. Nu stiu ce varsta are porcutul tau dar daca e adult ii poti aduce un puiut cu incredere si nu vei avea probleme. Cu siguranta problemele cu acel mascul la fostii stapani au fost din cauza ca simteau mirosul de femela. Porcusorii masculi se pot bate pana la moarte daca simt miros de femela.
Mult succes in alegerea unui partener pentru puiutul tau