Buna tuturor! Stiu ca forumul este plin de iubitori de porcusori , dar stiu ca printre voi sunt si iubitori de catei si de multe alte animele. Vreau sa va spun povestea unei cateluse care are nevoie de ajutor din partea noastra. O prietena a gasit-o intr-o seara in spatele blocurilor in apropierea gunoierelor, ascunsa sub o bucatica de bloc. A 2a zi m-am dus sa ii dau de mancare, era foarte speriata, maraia si dadea sa ma muste, dar nu din agresivitate, tremura micuta, eu cred ca niste oameni au batut-o si a ajuns in starea asta. Pana la urma s-a calmat si am reusit sa o scot. Era foarte incalcita blanita, si ea se deplasa numai pe picioarele din fata, cele din spate erau ranite de la atata tarat

. Am cercetat-o, coloana vertebrala e deplasata spre interior, insa nu este rupta. Am fost cu ea la un doctor, ne-a zis ca un picior din spate este fracturat urat si celalalt este rupt, si mai are si bazinul spart saraca

. Acum o tinem in curtea unei doamne binevoitoare, care este dispusa sa ne ajute cu operatii si diverse, insa noi trebuie sa suportam cheltuielile, radiografii, operatii(4 in total), transport, recuperare...Totalul este destul de mare

asa ca am decis sa cerem donatii, daca cineva vrea sa doneze pentru un mic sufletel lovit de soarta, numarul de card este 4689 1800 1597 7911, BCR, pe numele Gabriela Timofte.
Dupa operatii si recuperare micuta va fi disponibila pentru adoptii, este de talie mica, tanara, dupa dinti si latrat nici un an nu are, cuminte, insa nu cred ca ar dori-o cineva, doctorul a zis ca piciorul rupt este posibil sa ramana schiop, si nu prea vor oamenii catei "cu defecte"

Era sa uit, cateva poze:

In poze se observa forma un pic ciudata a spatelui, insa la palpare se observa cel mai bine, in poze nu prea. Sta asa fiindca nu se tine pe picioarele din spate. Pozele sunt mai vechi, acum arata mult mai bine, a fost spalata deparazitar.
Daca nu puteti dona, macar dati mesajul mai departe