In atentia membrilor

Ajutorare a membrilor, actiuni de caritate
Avatar utilizator
Gemon
Site Admin
Site Admin
Mesaje: 6835
Membru din: 27 Noi 2007, 10:22
Localitate: Timisoara
Contact:

In atentia membrilor

Mesajde Gemon » 07 Oct 2009, 12:43

Stimati membri,


In partea dreapta-sus a ferestrei gasiti linkul . Apasand acest link veti putea intra la "Grupuri utilizatori". Selectand "Grupul de ajutorare/intrajutorare" (vezi SELECTATI) veti ajunge pe interfata grupului. Pentru a putea face parte din grup, selectati Alaturarea aleasa. Dupa ce cererea Dvs. va fi aprobata de catre moderator, veti face parte din grup.

Invitam membri care au donat bani pentru cusca, sa adere la acest grup, de asemenea rugam pe cei care doresc sa doneze o suma de bani, sa ceara aderarea la grup, urmand pasii descrisi mai sus.

Aceasta ajutorare/intrajutorare este o initiativa a unor utilizatori marinimosi care au dorit sa ajute unii membri ai acestei comunitati. Site-ul gemon.ro prin interfata forumului ofera posibilitatea de a desfasura aceste campanii intr-un climat ce faciliteaza o cat mai buna organizare a acestor acte de caritate a membrilor. Modul de strangere a banilor, si toate aspectele privind oferirea acestor ajutoare vor fi stabilite de membrii care exercita actele de caritate.

O invitatie a fost trimisa Cristinei pentru moderarea acestui grup. Ne-am bucura sa dea curs acestei invitatii.

Dupa adaugarea tuturor membrilor donatori topicul va fi in continuare public (va putea fi vizualizat de catre toti), insa postarea se va putea face doar in cazul in care membrul este aderat/adera la acest grup.

Important! Rugam sa ceara aderarea la grup doar membri care au constribuit sau contribuie cu o suma de bani la aceste acte de binefacere.

Pana cand se finalizeaza lista membrilor, aceasta sectiune este deschisa tuturor celor care doresc o discutie fructificatoare, discutand doar la subiect si fara atac la persoana.

Va multumim.

Avatar utilizator
Gemon
Site Admin
Site Admin
Mesaje: 6835
Membru din: 27 Noi 2007, 10:22
Localitate: Timisoara
Contact:

Mesajde Gemon » 08 Oct 2009, 11:07Înapoi la “Grup de ajutorare/intrajutorare”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator