In atentia membrilor

Ajutorare a membrilor, actiuni de caritate
Avatar utilizator
Gemon
Site Admin
Site Admin
Mesaje: 6809
Membru din: 27 Noi 2007, 10:22
Localitate: Timisoara
Contact:

In atentia membrilor

Mesajde Gemon » 07 Oct 2009, 12:43

Stimati membri,


In partea dreapta-sus a ferestrei gasiti linkul Panoul utilizatorului. Apasand acest link veti putea intra la "Grupuri utilizatori". Selectand "Grupul de ajutorare/intrajutorare" (vezi SELECTATI) veti ajunge pe interfata grupului. Pentru a putea face parte din grup, selectati Alaturarea aleasa. Dupa ce cererea Dvs. va fi aprobata de catre moderator, veti face parte din grup.

Invitam membri care au donat bani pentru cusca, sa adere la acest grup, de asemenea rugam pe cei care doresc sa doneze o suma de bani, sa ceara aderarea la grup, urmand pasii descrisi mai sus.

Aceasta ajutorare/intrajutorare este o initiativa a unor utilizatori marinimosi care au dorit sa ajute unii membri ai acestei comunitati. Site-ul gemon.ro prin interfata forumului ofera posibilitatea de a desfasura aceste campanii intr-un climat ce faciliteaza o cat mai buna organizare a acestor acte de caritate a membrilor. Modul de strangere a banilor, si toate aspectele privind oferirea acestor ajutoare vor fi stabilite de membrii care exercita actele de caritate.

O invitatie a fost trimisa Cristinei pentru moderarea acestui grup. Ne-am bucura sa dea curs acestei invitatii.

Dupa adaugarea tuturor membrilor donatori topicul va fi in continuare public (va putea fi vizualizat de catre toti), insa postarea se va putea face doar in cazul in care membrul este aderat/adera la acest grup.

Important! Rugam sa ceara aderarea la grup doar membri care au constribuit sau contribuie cu o suma de bani la aceste acte de binefacere.

Pana cand se finalizeaza lista membrilor, aceasta sectiune este deschisa tuturor celor care doresc o discutie fructificatoare, discutand doar la subiect si fara atac la persoana.

Va multumim.

Avatar utilizator
Gemon
Site Admin
Site Admin
Mesaje: 6809
Membru din: 27 Noi 2007, 10:22
Localitate: Timisoara
Contact:

Mesajde Gemon » 08 Oct 2009, 11:07

Cristisz a acceptat moderarea grupului, ii multumim.


Aceasta sectiune poate fi vizualizata de catre toti utilizatorii, dar este setata in asa fel, incat pot scrie si vota doar membri care apartin grupului de ajutorare/intrajutorare. Pot deci scrie si vota doar membri grupului.

    Rugam membri care au donat o anumita suma de bani pentru cumparare custi, si cei care doresc sa sprijine aceste acte de caritate cu o anumita suma de bani, sa ceara aderarea la grup prin unul din urmatoarele moduri:
  • trimitand un mesaj privat catre Cristina, adica utilizatorul cristisz (dand un click aici se deschide o fereastra unde puteti cere aderarea), mentionand in e-mail si numele utilizator
  • sau cerand aderarea la grup, accesand in partea de sus a paginii linkul Panoul utilizatorului, in pagina respectiva la grupuri utilizatori selectand Grupul de ajutorare/intrajutorare alegand butonul corespunzator. Moderatorul grupului va primi un email informativ cu cererea dumneavoastra care va fi acceptata, dupa care dumneavoastra deveniti membru al acelui grup.

Multumim.


Înapoi la “Grup de ajutorare/intrajutorare”

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator