Ajutorare a celor care au nevoie de cusca
ڪےMishulik & Pufiڪے
clik aici pentru a vedea un video hazliu cu baietii:))
http://tinypic.com/player.php?v=20ur1tv&s=6
clik aici pentru a vedea un video hazliu cu baietii:))
http://tinypic.com/player.php?v=20ur1tv&s=6
ideea este foarte buna
insa.....
daca nu au bani de cusca, de unde bani pentru legume / amestecuri de calitate / fan de calitate lunar?
daca nu au bani de cusca, ce o sa faca daca se imbolnaveste porcutul si trebuie dus la medic si cumparat tratament?
de unde bani pentru carbune, smecta, vitamina C, picaturi Beres si toate celelalte lucruri pe lista de urgenta?
repet, ideea mi se pare buna si daca nu e vorba de o suma prea mare dau si eu bani
dar trebuie sa stabilim pe ce criterii se vor oferi aceste custi
gen: daca e un copil care a salvat un porc de la o soarta crunta si acum nu il poate tine decat in cusca fostului hamster, da merita
insa daca nu ii cumpara cusca chiar daca are bani ca deh, doar e animal mic, nu merita
insa.....
daca nu au bani de cusca, de unde bani pentru legume / amestecuri de calitate / fan de calitate lunar?
daca nu au bani de cusca, ce o sa faca daca se imbolnaveste porcutul si trebuie dus la medic si cumparat tratament?
de unde bani pentru carbune, smecta, vitamina C, picaturi Beres si toate celelalte lucruri pe lista de urgenta?
repet, ideea mi se pare buna si daca nu e vorba de o suma prea mare dau si eu bani
dar trebuie sa stabilim pe ce criterii se vor oferi aceste custi
gen: daca e un copil care a salvat un porc de la o soarta crunta si acum nu il poate tine decat in cusca fostului hamster, da merita
insa daca nu ii cumpara cusca chiar daca are bani ca deh, doar e animal mic, nu merita
#1 Rule for Breeding Guinea Pigs: DON'T
-
- Suporter Special
intr-adevar
dar poate sunt si unii care au probleme cu banutii
si chiar daca ii tin in custi mici ii iubesc mult si se straduiesc sa le ofere un trai cat mai bun
nici eu nu sunt cea mai bogata,dar le iau hrana,fan,talas,legume proaspete de buna calitate...
eu zic ca ideea este foarte buna...
cam cati banuti credeti ca ar trebui sa dea cei care vor sa contribuie?(aproximativ)
si cine va cumpara custile?
ce dimensiuni vor avea?
cine va administra banii?
pe ce criterii sunt alesi cei care le vor avea?
eu zic ca si cei care le vor avea,in limita posibitatilor,sa dea o suma mai maricica...
dar poate sunt si unii care au probleme cu banutii
si chiar daca ii tin in custi mici ii iubesc mult si se straduiesc sa le ofere un trai cat mai bun
nici eu nu sunt cea mai bogata,dar le iau hrana,fan,talas,legume proaspete de buna calitate...
eu zic ca ideea este foarte buna...
cam cati banuti credeti ca ar trebui sa dea cei care vor sa contribuie?(aproximativ)
si cine va cumpara custile?
ce dimensiuni vor avea?
cine va administra banii?
pe ce criterii sunt alesi cei care le vor avea?
eu zic ca si cei care le vor avea,in limita posibitatilor,sa dea o suma mai maricica...
Gabriela
-
- Suporter Special
- olimpia.craciun
- Membru de Elita
-
- Suporter Special
Înapoi la “Grup de ajutorare/intrajutorare”