Eu sunt disperata!!!Am avut initial un piapta din acela de plastic,a fost groaznic,apoi acum vreo 3 luni mi-am luat unul asemanator cu cel din pozele puse de Ramona.Totul bine.Problema e modelul(Stevie fiind cea in cauza).O piaptan in fiecare zi.Plansete,de zici ca i-am taiat un picior,clantanit din dinti,pop-corn,muscaturi,tremurat,fugit,tot tacamul.Cand vine tura de pieptanat prietenul meu se ascunde in bucatarie.Rezultatul Stevie foarte stresata si necajita,eu si mai necajita decat ea.Am ademenit-o cu papa,nimik,nici un rezultat.Pot s-o piaptan pe burtica,chiar sta,in zona din spate e insa teroare...Cum ma apropii cu piaptanul e spate incepe calvarul.Ieri,din nou i s-a incurcat talaj in zona funduletului si am tuns-o de tot.Are blanita lunga,maro,uniforma in fata,pe laterale,numai la spate are blanita alba(ce era dedesubtul celei maro),creata si arata ca o gaina jumulita.Atat de rau imi pare de ea

si mi-e groaza ca astazi seara din nou va trebui s-o piaptan...NU stiu ce sa ma mai fac cu ea