Administrare Vit C+Beres
Moderator: ramona_inka
- crisa24
- Cercetas
Re: administrare Vit C+Beres
dar la mine se uitau ca la felul 14, ca nu au mai auzit de ele si imi ziceau sa merg la plafar sau la spitale sa caut.............
, au venit repede, am facut comanda marti si au ajuns vineri in aceasi saptamana.

Poti sa faci orice in viata, daca insisti suficient de mult!
Copiii mei: Zuzu, Bruna, Sori, Pusha, Silvie de Inka, Vivi, Golda, Marni, Lucky, Ciapi, Ursei, acvarii, porumbei, 10 mate-fiecare cu numele ei, etc.
Stiti daca vit C + Beres se pot administra cu suc de morcovi sau trebuie doar in apa?
Va pupa Maya si Bella
-----------
Old username: simianisoara
-----------
Se pot administra cu sucuri de fructe stoarse in casa (din meniul cu care porcutii sunt obisnuiti - mere, portocale) sau legume (morcovi, sfecla) sau ceai sau apa plata. Important e ca toate sa fie la temperatura camerei. Caldura degradeaza rapid vit. C iar reci nu sunt bune pt porcuti.
Alina si cei 2 guinezi ( )
- biancadumy
- Ajutor de calauza
La sfatul Alinei am luat seringa de 2,5 ml
si nu pot decat sa spun ca e muuult mai bine decat cu cea de 5 ml,multumesc mult Alina,te pupa dulceee porcutii

NU va voi uita niciodata Missy si Teddy!
Ma bucur ca merge mai bine!
Pupici si tie si porcutilor tai! 

Alina si cei 2 guinezi ( )
Am si eu o intrebare. Voi dati porculinilor Vit.C+Beres numai cu apa? Si le iau??? Ca eu am avut tot timpul impresia ca-s scarboase numai cu apa. Si le-am dat mereu cu suc de morcov...
Dar zau ca mi-ar fi mai comod sa le dau cu apa.
(spal 20 min la aparatul ala de suc) 
Dar zau ca mi-ar fi mai comod sa le dau cu apa.

Va pupa cu drag gasca de balaurieni Rontzileanu, Jojolino, Kasper si minorul Bozo
- biancadumy
- Ajutor de calauza
Eu le dau cu apa
le mai dau si cu suc de morcov/mar dar recunosc ca le dau mai mult cu apa 
Ai mei le iau fara probleme,cei mici m-ai fac nazuri dar pe urma le iau fara probleme
iar acuma cu seringa asta de 2,5 ml nu au mai dat deloc pe ei,si au luat tot 

Ai mei le iau fara probleme,cei mici m-ai fac nazuri dar pe urma le iau fara probleme

- irena
- Membru de Elita
eu le dau vit. c lichida, pun picaturi in apa. dupa o zi, daca ramane ceva, schimb apa si pun tura noua. niciodata nu las apa cu vit. c peste noapte, mai bine pun o cantitate mai mica de apa, cat sa bea in timpul zilei, pentru ca vit.c se strica repede. ai mei beau fara probleme.
- biancadumy
- Ajutor de calauza
Irena,tu le pui in adapatoare? 

- irena
- Membru de Elita
da, le puneam in picuratoare - mi s-a spus insa ca e mai indicat sa le dau cu seringa
am tot vrut sa modific postarea, insa nu am apucat 

- crisa24
- Cercetas
eu le pun pe legume direct dimineta cand au foamea mare, rod tot.......nu au facut nazuri niciodata.
Poti sa faci orice in viata, daca insisti suficient de mult!
Copiii mei: Zuzu, Bruna, Sori, Pusha, Silvie de Inka, Vivi, Golda, Marni, Lucky, Ciapi, Ursei, acvarii, porumbei, 10 mate-fiecare cu numele ei, etc.
Cel mai bun dozaj al vitaminelor tot in seringa se obtine. Asa esti sigur ca porcusorii iau cat trebuie. Cand o aveam doar pe Maya si eu puneam vitaminele pe castravete insa acum ca sunt 2, nu mai pun asa pt ca nu stiu care cum mananca bucatelele de castrabete: una poate manca mai mull decat cealalta. Doar daca le separ si nu e cazul.
E mai comod cu castavetele decat cu seringa dar pentru siguranta... prefer seringa
E mai comod cu castavetele decat cu seringa dar pentru siguranta... prefer seringa
Va pupa Maya si Bella
-----------
-----------
asa cum am mai spus porcutii trebuie invatati cu seringa
daca vor fi bolnavi, ( si intr-o viata de porcusor sigur se va intampla) nu poti sa le dai medicamente pe castravete
daca vor fi bolnavi, ( si intr-o viata de porcusor sigur se va intampla) nu poti sa le dai medicamente pe castravete
Fa tot ce poti, restul lasa in mainile lui D-zeu
dar direct in botic ce are
eu le torn direct din sticlute picaturile si pana acum nu au protestat..am gustat si eu vitamina c si intr-adevar a fost cam cah dar daca ei nu zic nimic cine sunt eu sa ma bag
nu e bine asa?

eu le torn direct din sticlute picaturile si pana acum nu au protestat..am gustat si eu vitamina c si intr-adevar a fost cam cah dar daca ei nu zic nimic cine sunt eu sa ma bag

nu e bine asa?
Ichi oku nin kara kimi wo mitsuketa yo...aitai yo...
Înapoi la “Ingrijire, hranire”