VASILE
VASILE
Atunci cand a venit, i-am pus numele Vasile, nume de baiat, sa pacalim boala, sa zica, azi merg la Vasile, si cand colo sa dea peste o fetita si sa plece
Din pacate nu am putut sa o pacalim
Vasile s-a dus in 2 zile, nu stiu de ce
In tot timpul asta Pisy a fost numai pe langa ea
Fa tot ce poti, restul lasa in mainile lui D-zeu
Re: VASILE
Maria...nici nu am cuvinte
. Tin minte si acum cand ai luat-o si ne amuzam copios pe seama numelui. Era absolut superba. Imi inchipui ce este in inima ta acum
. Sunt cu sufletul si gandul alaturi de tine! Condoleante!

You know you are a cavy slave when you are calling after your friend and you say "Wait, whait, wheat, wheek, wheek!!" Va pupa cei 3 muschetari(acum 1) si Anda!
- ramona_inka
- Expert Forum
Ooofff, Doamne... Inca un ingeras... ne pare tare rau. Cand are chef pardalnica asta de boala nu cruta nimic.
Fii tare, suntem alaturi.
Uneori din pacate se intampla subit, sau asa vedem noi. In vara aceasta am cunoscut foarte multe cazuri de porcusori suferinzi din cauza caldurii, afectati direct sau indirect ca efecte secundare ale incercarii stapanilor de a racori porcutii. Chiar astazi un crescator din Australia se plangea ca s-a dus la porcusori si cand a verificat dimineata a observat ca una din femele era deja dusa. In conditiile in care cu o seara inainte nu arata nimic suspect...
Fii tare, suntem alaturi.
Uneori din pacate se intampla subit, sau asa vedem noi. In vara aceasta am cunoscut foarte multe cazuri de porcusori suferinzi din cauza caldurii, afectati direct sau indirect ca efecte secundare ale incercarii stapanilor de a racori porcutii. Chiar astazi un crescator din Australia se plangea ca s-a dus la porcusori si cand a verificat dimineata a observat ca una din femele era deja dusa. In conditiile in care cu o seara inainte nu arata nimic suspect...
Sincere pareri de rau!!!
Imi pare nespus de rau Maria!!! 

Animalutele mele: Un hamster sirian-Blondu'.Un caine-Emy.

-----------
Old username: maxovlad

-----------
Old username: maxovlad
- adelinatache
- Cercetas
imi pare rau, maria. stiu ca nicio vorba nu iti poate alina durerea... suntem alaturi de tine. mititica imi intrase la suflet, era speciala. 

Fluffy, Eros, Ade si ingerasul Blue
- crisa24
- Cercetas
Cand zic " Vasile" vad toate pozele cu ea si filmuletel,e in mintea mea, acolo undeva
a lasat ceva in sufletul meu si nu o voi uita!

Poti sa faci orice in viata, daca insisti suficient de mult!
Copiii mei: Zuzu, Bruna, Sori, Pusha, Silvie de Inka, Vivi, Golda, Marni, Lucky, Ciapi, Ursei, acvarii, porumbei, 10 mate-fiecare cu numele ei, etc.
Off...
Nu pot crede ce citesc
Cuvintele nu isi au rostul acum, fii tare macar prntru ce a lasat porcuta nor in urma. 

Old username: Andreea_Molly
multumim ca sunteti alaturi de noi
petreceti mai mult timp cu animalutele voastre, o blanita cald si moale lipita de obraz face sa treaca multe necazuri si oboseli
iar ei chiar au nevoie de mangaierea noastra
petreceti mai mult timp cu animalutele voastre, o blanita cald si moale lipita de obraz face sa treaca multe necazuri si oboseli
iar ei chiar au nevoie de mangaierea noastra
Fa tot ce poti, restul lasa in mainile lui D-zeu
Imi pare rau doamna...sincer imi pare rau! Altceva ce-as putea spune..? 

O persoană puternică ştie cum să îşi ordoneze viaţa.
Chiar şi cu lacrimi în ochi, tot are puterea să spună zâmbind "E în ordine".
-----------
Old username: Mati
Chiar şi cu lacrimi în ochi, tot are puterea să spună zâmbind "E în ordine".
-----------
Old username: Mati
Of, frumoasa oita Vasile... Condoleante Maria! Imi pare tare, tare rau 

Roxana si cei doi piticozauri, :), si de undeva de sus, ingerasul .
De cand am vazut anuntul tau, Maria, incerc sa imi revin din soc!
Se spune ca incercarile de tot felul te fac mai tare, te calesc - adevarul e ca suntem neputiinciosi in fata acestor disparitii!
Cuvinte sa te imbarbatez...chiar daca as gasi ,sunt sigura ca nu as putea sa o fac!Aceste dureri provocate de disparitia cuiva drag ti se infing in inima!
Imi pare rau, sunt alaturi de tine si sa te ajute Dumnezeu sa iti revii!
Te pup din toata inima,
Ani
Se spune ca incercarile de tot felul te fac mai tare, te calesc - adevarul e ca suntem neputiinciosi in fata acestor disparitii!
Cuvinte sa te imbarbatez...chiar daca as gasi ,sunt sigura ca nu as putea sa o fac!Aceste dureri provocate de disparitia cuiva drag ti se infing in inima!
Imi pare rau, sunt alaturi de tine si sa te ajute Dumnezeu sa iti revii!
Te pup din toata inima,
Ani
Va pupa Maya si Bella
-----------
Old username: simianisoara
-----------
Old username: simianisoara
Oh doamne, am rămas fără cuvinte
Odihneste-te in pace ingerașule!

Odihneste-te in pace ingerașule!