Pagina 1 din 1

Fluturasul Zuzau (Zuzu)

Scris: 21 Apr 2012, 21:09
de ZuzuBelleMel
:cry: Nu pot sa cred ca scriu asta, nici nu-mi dau seama cum s-a intamplat...Zuzu (mai avea 2 luni si implinea 5 ani) tocmai a murit... :cry: :cry: :cry: Infarct, sau oricum ceva asemanator, legat de inima. S-a intamplat foarte repede, am fugit cu el la spitalul veterinar, dar injectiile care i s-au facut nu au mai avut cum sa actioneze, era prea tarziu, dar totusi au incercat... :cry: :cry:
:worried: Poate voi mai scrie zilele viitoare, sunt prea multe lucruri care mi se invalmasesc acum in cap... :cry: :cry:

Re: Fluturasul Zuzau (Zuzu)

Scris: 21 Apr 2012, 21:37
de Allma
Off :( Nu imi place deloc cand gasesc topicuri despre porcusorii trecuti de podul curcubeu, nu pentru porcusori ma intristez, pentru ca stiu ca sunt bine si zburda veseli veghindu-si prietenii de sus, pe mine tristetea stapanilor, cei care i-au iubit si au trait bucurii cu porcinele plecate ma intristeaza.... :( Insa nu ai de ce sa fii asa cum esti, mititelul te vede si nu ii place ca esti suparata doar pentru ca nu il mai vezi....el nu e "mort" inca traieste, in cusca, in sufletul tau, in sufletelul porcinei ce i-a fost alaturi mare parte din viata. Daca asculti cu atentie cand e liniste parca auzi ceva ce nu se poate descrie, e tot acolo, e tot cu tine doar ca sub alta forma, gandeste-te ca a fost un porcusor norocos cat a fost aici, pentru ca a avut parte de dragoste si ingrijire si mult rasfat la care toti porcutii petshopisti sau pur si simplu cu un stapan rau l-ar visa. Sunt alaturi de tine, sper sa treci cu bine peste toata schimbarea asta si sa fii cat mai tare, asa cum sigur isi doreste si el.

Re: Fluturasul Zuzau (Zuzu)

Scris: 23 Apr 2012, 06:46
de ZuzuBelleMel
:cry: Cat as vrea sa pot privi lucrurile asa, dar partea negativa predomina si nu pot scapa de ea. Poate doar timpul s-o mai amelioreze, cum s-a intamplat cu Bellutza... :cry:
Ma tot gandesc ca in dimineata de sambata am observat ceva la el, se misca, dar nu fugea cum obisnuia el sa faca. A trebuit sa ma duc eu la el sa vad, nu-i e foame, ca nu mai venea in colt de bunavoie, desi de mancat a mancat, doar ca acum imi dau seama ca asta a fost un semn precursor, de care daca mi-as fi dat seama si-as fi fost imediat cu el la vet, nu abia cand am vazut stupefiata ca nu se mai tinea pe picioare, l-am fi putut salva. :cry:
Cusca lui e acum goala si ma doare sufletul, nici n-o pot privi, doar asa, cu coada ochiului...Cand plecam la scoala dimineata, ca acum, obisnuiam sa pun fan si apa in 3 locuri, nu in 2. La fel si cu portiile de mancare. :cry: Am o greutate in piept oribila. :cry: :cry:

Re: Fluturasul Zuzau (Zuzu)

Scris: 23 Apr 2012, 15:49
de crisa24
Sa te odihnesti in pace zuzu, dormind intr-un maldar de fan!

Re: Fluturasul Zuzau (Zuzu)

Scris: 23 Apr 2012, 15:57
de khaos
Condoleante...