Paffy
Re: Paffy
Andreea, la cum se manifesta, si la cat de repede s-a intamplat totul, nu stiu daca puteai face prea multe pentru ea...
Acum ii e bine si va fi mereu in inima si amintirea ta. Pastreaza momentele frumoase pe care ti le-a oferit cat a fost in viata. Eu asa fac.
Acum ii e bine si va fi mereu in inima si amintirea ta. Pastreaza momentele frumoase pe care ti le-a oferit cat a fost in viata. Eu asa fac.

Roxana si cei doi piticozauri, :), si de undeva de sus, ingerasul .
Asa e, ma gandesc cu bucurie la cat de bine ne-am distrat si magandesc ca desi a avut viata scurta, a fost o viata buna, daca alta persoana care nu stia de GemOn ar fi luat-o pe Molly si Paffy si fratii ei se nasteau in alta parte intr-o cusca mai mica poate...
Old username: Andreea_Molly
- crisa24
- Cercetas
am citit dar nu am scris pana acum, paffy a fost minunata fizic pe pamant,chiar daca a trait putin dar ramane dincolo de curcubeu nemuritoare, ceva viu din ea tot a ramas!
Poti sa faci orice in viata, daca insisti suficient de mult!
Copiii mei: Zuzu, Bruna, Sori, Pusha, Silvie de Inka, Vivi, Golda, Marni, Lucky, Ciapi, Ursei, acvarii, porumbei, 10 mate-fiecare cu numele ei, etc.
Stiu asta
Acum ma gandesc cu drag la clipele frumoase bucurandu-ma ca micuta a avut o viata sa zicem buna, perfecta nu exista, langa mama ei
Am gasit niste filmulete:
Aici avea 2 zile, cu fratii, daca va uitati cu atentuie undeva pe la mijloc Paffy suge laptic de la Molly

Aici avea 2 zile, cu fratii, daca va uitati cu atentuie undeva pe la mijloc Paffy suge laptic de la Molly

Old username: Andreea_Molly