Pagina 1 din 1

Doresc sa adopt/cumpar 2 porcusori - Bucuresti

Scris: 17 Oct 2018, 14:53
de Robert Chenda
Salut,
Dupa mai multe zile in care m-am documentat despre cresterea si intretinerea acestor animalute, am decis ca as vrea sa adopt/cumpar doi porcusori de guineea (2 fetite sau 2 baietei).
Problema a intervenit insa in momentul in care am incercat sa gasesc, pentru ca imi doresc unul cu par scurt (rasa porcu┼čorul de Guineea Englez) destul de des intalnit, si unul cu rozete/vartejuri (rasa Abyssinian). Din pacate cel din rasa Abyssinian nu am reusit sa gasesc pe nicaieri, am intrebat inclusiv la Inka si Impalakenel (din pacate cei din urma mi-au "trantit" un raspuns scurt, la subiect si foarte sec).
Daca stiti cumva pe cineva sau o crescatorie care ar avea din ambele rase m-ar ajuta enorm de mult...tin sa precizez ca as vrea sa ii iau pe amandoi din acelasi loc pentru a se putea obisnui cat mai repede unul cu celalalt.
Multumesc frumos!

Re: Doresc sa adopt/cumpar 2 porcusori - Bucuresti

Scris: 18 Oct 2018, 14:58
de alex_n86
Salut, fa cunostinta cu Punky, teroristul Abyssinian. Il am de o saptamana, am primit asigurari ca e fata dar te asigur ca e baiat... Eu n-am verificat cand l-am luat pt ca schimbul s-a petrecut pe strada...

Eu mai aveam o fetita din rasa Sheltie, Smochinuta, gasita in Buzau..sub un smochin. Are aproximativ 3 ani si e foarte timida. Eu incercam sa ii gasesc o prietena cand m-am procopsit cu ciufulitul ala mic.

Ca si tine, doresc sa am 2 de acelasi sex, asa ca urmaresc sa dau un porcutz si sa iau altul de sex opus in schimbul lui.

De Smoky sunt mai atasat (si ea de mine) dar spre binele ei as da-o cuiva care are fetita daca asta e singura varianta.

Daca are cineva un procutz sau o porcutza de dat sau vrea sa ia, cautati-ma pe 0740069330.

ImagineImagineImagine
ImagineImagine

Merci,
Alex

Re: Doresc sa adopt/cumpar 2 porcusori - Bucuresti

Scris: 23 Oct 2018, 12:57
de alex_n86
Inca mai caut porcutza, indiferent de rasa.

Si Punky e inca la mine. :love: