Vreau sa va imparasesc din experienta mea privind adoptiile.
In septembrie cand am luat-o pe Milka stiam ca are probleme de sanatate, insa acestea nici acum nu s-au rezolvat... Nu mai tine nici de micoza, sau dinti.
Este ceva intern

- una la 1 an si jumatete, a doua la 2 ani;
- a avut 3 fete si 1 baiat;
- i se faceau bai la cateva luni cu Dove - sampon

- pozitia ei de ghemuita este cam "din totdeauna" -adica de cand prima persoana ca luat-o din pet shop.
Acum ii voi face analize de sange si coprocultura (analiza la cecale) sa vad - poate mai aflu ceva care mi-o poate insanatosi.
Si mie imi este jena ca nu am stiut ca pozitia de ghemuit este datorata unei probleme de sanatate:(.
Cazul 2:
Gica si Tyra care sunt de la mine de 2 - 3 saptamani - adopati si ei de la cineva, au venit la mine cu paraziti (purici si acarieni). Dar ei macar sunt sanatosi in rest.
De aceea va atrag atentia asupra adoptiilor. Sa verificati orice si eventual sa ii propuneti stapanaului o vizita la veterinar.
Eu asa am vrut sa iau o iau pe Milka indiferent de ce probleme are, insa nu m-am gandit ca aceeasi problema o sa se repete si Tyra si Gica pentru ca ei pareau sanatosi. Binenteles ca ideal este sa iei un animalut sanatos, insa nu toti sunt asa..
Acum ma bucur ca am putut face ceva pentru ei!! Insa ce imi pare rau este ca ei au avut de suferit tot din vina oamenilor

Numai bine si sanatate porcutilor!!