Adoptii/anunturi ce nu mai sunt valabile
-
- Nou venit
Re: Adopt 2 Porcusori de Guineea
Buna,am si eu o pereche dc te mai intereseaza
Re: Se cauta colega pt Pufi
Ma bucur tare mult! Felicitari! Sa pui poze cu amandoua 

Re: se cauta porcusoara in Oradea
Aceeasi persoana cauta in continuare porcusoara pentru adoptie; cea ramasa e bine ingrijita si hranita insa cand stapanii nu au timp suficient sa se ocupe de ea, sufera si nici nu mananca la fel de bine.
Ne ajutati va rog?
Ne ajutati va rog?
Don't breed and buy while homeless pets die!
http://www.itsmeowornever.org/homeless.html
http://www.adoptiicaini.ro
http://www.itsmeowornever.org/homeless.html
http://www.adoptiicaini.ro
ADOPTIE PUIUT PORCUSOARA IN PLOIESTI
Doresc sa adopt puiut porcusoara din Ploiesti sau imprejurimi. Am deja o fetita frezata in trei culori, o frumusete, pe care am achizitionat-o de la Pet shop in decembrie, ca fiind puiut si baietel. Bineinteles ca dupa 1-2 saptamani a facut o micoza, i-a picat blana de pe fata, s-a scarpinat pana la sange, dar cu multa perseverenta si dragoste am vindecat-o. Asta nu a fost nimic in 5 februarie porcusorul meu care era baietel A FATAT, 2 frumuseti de puiuti dar nu am fost niciodata in viata mea mai socata pentru ca nu mi-am dat seama nici o secunda ce se intampla cu ea, desi semnele erau clare (este prima data cand am porcusor).
Oricum au fost 2 baietei pe care a trebuit sa-i dau pe la 3 saptamani si ceva pentru ca deja voiau sa o iubeasca pe mama lor si nu puteam sa risc asta. Perioada in care au fost toti 3 a fost cea mai frumoasa... se jucau tot timpul impreuna, si mama lor cu ei, sareau, se bucurau, daca unul manca ceva si ceilalti doi trebuia neaparat sa guste. Acum de cand i-am dat, Puskina (numele initial a fost Puskin, dar daca s-a dovedit a fi fata....), este tare suparata sta in coltul ei nemiscata, nu se mai bucura de nimic, asa ca imi doresc mult sa-i aduc companie dar nu mai vreau sa iau de la Pet shop pentru a evita problemele.
Deci daca aveti o porcuta puiuta dati-mi de veste!!!!
Oricum au fost 2 baietei pe care a trebuit sa-i dau pe la 3 saptamani si ceva pentru ca deja voiau sa o iubeasca pe mama lor si nu puteam sa risc asta. Perioada in care au fost toti 3 a fost cea mai frumoasa... se jucau tot timpul impreuna, si mama lor cu ei, sareau, se bucurau, daca unul manca ceva si ceilalti doi trebuia neaparat sa guste. Acum de cand i-am dat, Puskina (numele initial a fost Puskin, dar daca s-a dovedit a fi fata....), este tare suparata sta in coltul ei nemiscata, nu se mai bucura de nimic, asa ca imi doresc mult sa-i aduc companie dar nu mai vreau sa iau de la Pet shop pentru a evita problemele.
Deci daca aveti o porcuta puiuta dati-mi de veste!!!!
Adopt porcusor bucuresti
Porcusorul meu Bubi are 6 luni si este mascul.Il am de 2 luni si e inca foarte sperios asa ca as vrea sa ii aduc un fratior.Imi puteti lasa un mesaj pe gemon.Rog seriozitate!:)
Re: ADOPTIE PUIUT PORCUSOARA IN PLOIESTI
Buna am doua fetite de 5 luni dragastoase si frumoase, au de toate cusca mare, mica, perie, forfecuta, talas, fan.Sanatoase si dornice de joaca eu trebuie sa plac din tara asa ca trebuie sa le caut un camin cat mai repede.Daca iti doresti sa faci o trupa de trei fetite da mi un semn 0743010969 si dau o fuga pana la Ploiesti sa le aduc.
Nota admin:
Nu mai este valabil, fetitele si-au gasit o noua casa.
Nota admin:
Nu mai este valabil, fetitele si-au gasit o noua casa.
Adopt porcusor in Brasov
As vrea sa adopt un porcusor pui cu par scurt alb cu rosu sau doar rosu 

Porcusor adoptie
As vrea sa adopt un porcusor femela..Stau intr-un sat din judetul Hunedoara...
Va multumesc..!
Va multumesc..!

-
- Membru Junior
Adopt un Sheltie URGENT!!!
Salut,
Acum 2 seri mi-a murit porcusorul din rasa Sheltie.
((((((((( NU as sti sa va spun motivul....l-am gasit tremurand tot cand am venit acasa, iar pe drum spre veterinar a devenit ingeras.
NU vreti sa stiti ce am simtit si ce simt si acum cand va povestesc. Mi-a mai ramas unul din doi, pentru ca am avut o pereche de baietei, si caut sa adopt acum un Sheltie.
Va rog cine poate sa ma ajute........
.
Va multumesc.
Acum 2 seri mi-a murit porcusorul din rasa Sheltie.

NU vreti sa stiti ce am simtit si ce simt si acum cand va povestesc. Mi-a mai ramas unul din doi, pentru ca am avut o pereche de baietei, si caut sa adopt acum un Sheltie.
Va rog cine poate sa ma ajute........

Va multumesc.
Re: Adopt un Sheltie URGENT!!!
Ne pare rau pentru pierederea suferita.
Porcusori de rasa sunt rari oferite spre adoptie.
Iti recomand crescatoria Inka unde poti cumpara un mascul sheltie, vezi pagina crescatoriei
Succes!

Porcusori de rasa sunt rari oferite spre adoptie.
Iti recomand crescatoria Inka unde poti cumpara un mascul sheltie, vezi pagina crescatoriei
Succes!
Re: Adopt porcusor bucuresti
Buna,
Am 2 fetite cumparate in iunie 2014 si fara sa stiu una din ele avea pui.
A nascut pe 10 august 2014 o fetita si un baiat.
Fetita o pastrez, baiatul as vrea sa-l dau. Si eu vreau seriozitate. .
Te intereseaza?
Astept raspuns. Pe 10 sept face o luna si trebuie sa-l despart de restul.
Mersi.
Roxana
Am 2 fetite cumparate in iunie 2014 si fara sa stiu una din ele avea pui.
A nascut pe 10 august 2014 o fetita si un baiat.
Fetita o pastrez, baiatul as vrea sa-l dau. Si eu vreau seriozitate. .
Te intereseaza?
Astept raspuns. Pe 10 sept face o luna si trebuie sa-l despart de restul.
Mersi.
Roxana
Re: Adopt porcusor bucuresti
Buna
Sunt si eu interesata, daca mai este de actualitate.
Sunt si eu interesata, daca mai este de actualitate.
-
- Nou venit
Doresc sa adopt un porcusor de guineea
Buna ziua, ma numesc Cristina si as dori sa adopt un porcusor pentru fetita mea de 5 ani (aproape) care isi doreste tare mult unul adevarat, deoarece in prezent suntem detinatorii unui porcusor de plus, care sare si scoate sunete.....
Nu avem pretentii la sex ( desi fetita mea deja i-a ales numele - Leila, deci probabil se asteapta la o fetita....) insa as dori sa fie micut ( de varsta ) ca sa se obisnuiasaca mai bine unul cu celalalt.
Va multumesc si speram sa primim raspunsuri.
Nu avem pretentii la sex ( desi fetita mea deja i-a ales numele - Leila, deci probabil se asteapta la o fetita....) insa as dori sa fie micut ( de varsta ) ca sa se obisnuiasaca mai bine unul cu celalalt.
Va multumesc si speram sa primim raspunsuri.
Adopt porcusori de guineea Bucuresti
Am mai avut porcusori de guineea(2 fete) si as vrea sa mai am aceste minunate animale.Voi oferi poze,filmulete si alte informatii stapanilor daca doresc.Multumesc.Bucuresti
Re: Adopt porcusori de guineea Bucuresti
Am eu 2 masculi albi din rasa alpaca pe care vreau sa ii donez. Sunt in varsta de 2 ani. Daca mai sunteti interesata, puteti sa ma sunati la 0742036306
Andrei Gireada
Andrei Gireada
Înapoi la “Doresc sa adopt porcusor(i)”