[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 494: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 494: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 494: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 494: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 494: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 494: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 494: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 494: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 494: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 494: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 494: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 494: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 494: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 494: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 494: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 494: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 494: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 494: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 494: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 494: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 494: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 494: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 494: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 494: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 494: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 494: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 113: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 113: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 5284: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3903) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 5284: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3903) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 5284: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3903) Taifas - Pagina 108 - Gemon.ro :: Porcusor de Guineea
Gemon.ro :: Porcusor de Guineea
Bine ati venit pe forumul iubitorilor porcusorilor de Guineea!
Era sa lesin. Mara e foarte frumoasa poezia, felicitari Dar am totusi o remarca. Nu ma impac cu ideea Cristinei DOAR in postura de Doamna Doctor. Poate doar mergand pe principiul ca-n general, la spitalele de glumeti, doctori-s mai nebuni ca pacientul
Va pupa cu drag gasca de balaurieni Rontzileanu, Jojolino, Kasper si minorul Bozo
Am asa o vaga impresie ca necesita vizita directorului de spital si luarea unor masuri drastice! Daca nu isi ia fiecare pacient pastiluta rosie atunci va las fara porci! Am zis!
vreau sa va intreb ceva ca sunt putin , ieri prietenul meu a plecat in strainatate....si Ciuci al meu de ieri se comporta foarte ciudat.... nu mai are pofta de papa,nu se mai joaca il iau cu mine in pat nici nu ma mai baga in seama.... ...oare se poate sa fie afectat,desi ma indoiesc de bolnav nu e ca l-am cautat peste tot nu inteleg....ce se intampla cu el...
Ultima oară modificat 15 Ian 2011, 14:02 de către pishcotzzika, modificat 1 dată în total.
CIUCI alias NEGRUTZU pupa toate porculinele de pe forum :*...:)))
Deci urmand logica de mai sus cu doctorul mai nebun ca pacientul....acum pazea ca a intrat in schema si Seful de spital Io-s cuminte, nu risc. Sa traiti sefa, am halit pastiluta rosie.
Pishcotzzika nu cred ca porcusorii pot suferi de....dor. Urmareste-l sa nu fie altceva.
Va pupa cu drag gasca de balaurieni Rontzileanu, Jojolino, Kasper si minorul Bozo
Monitorizeaza-l atent si vezi cum si daca isi face nevoile. De asemenea poti face un test cu o bucatica din hrana lui preferata, daca e interesat sa o pape sau nu.
Intuitie corecta Lili! Si daca sunt sefa atunci inseamna ca nu e bine sa ma superi, nu?! Ca ma tin de cuvant!
Auzi discutie: "Fluffy: Ba' frate! Tu zici ca esti de la Inka, nu? Si ca astia de la Inka sunt "brand" bun. Blue: Da copchile! Fluffy: Eu's fiu de "Chiosc" de animale si ma intreaba fetele de unde am iesit asa frumos. Cum sa le zic ca de la chiosc? Pot sa zic ca s si eu de la Inka, ca sa ma placa si pe mine gagicile mai mult? Te rooog! Blue: Offff, adolescentii astia...."
Nevoile si le face normal azi noapte am stat calare pe el, l-am urmarit si in ceea ce priveste mancari preferata daca ii dau o bucatica de catravecior o papa dar asa greu parca se misca in reluare si la papa, si sta asa retras, l-am luat si cu mine in pat sa il aud daca plange cumva sau daca il doare ceva si nimic nu pare sa aiba nimic, oricum il mai supraveghez in continuare
ce e drept ca atunci can era si prietenul meu acasa pfuu erau ca doi frati ii dadeam papica o fura repede si fugea in brate la prietenul meu, cand era prietenul meu prin preajma pe mine nici nu ma baga in seama desi la inceput nu se prea intelegeau, au ajuns sa fie cei mai buni prieteni