moderatorii au fost propusi pentru ca la vremea respectiva erau activi pe forum si parea ca se intereseaza si de alti porci, nu numai de cei personali
cu o singura exceptie, care nu stiu de ce a fost propusa
apoi s-au schimbat lucrurile
conform regulamentului au atributii administrative, dar conform moralei sunt obligati sa sara in ajutorul porcusorilor cu probleme
vera spunea odata ca mesajul unui moderator are mai multa greutate decat al unui simplu user
si avea dreptate
nimeni nu se gandeste ca un moderator e pus numai ca sa mute mesajele sau sa ameninte cu regulamentul
asteptarile de la moderatori sunt mult mai mari decat de la un simplu user
nu poate sa iti fie indiferent ce se intampla cu un porcut care zace intr-un colt
povestea cu "nu stiu, nu am timp" nu e valabila
atunci de ce ai acceptat functia?
poate ar trebui sa se gandeasca fiecare ce poate sa faca in continuare pentru amarati si daca poate face ceva
eu propusesem un astfel de concurs ca sa stim parerea tuturor despre activitatea stafului tehnic si despre cum isi poate imbunatatii performatele
chiar daca sunt critici, critica e constructiva nu va fie frica
Sugestii referitoare la concursuri
Mie mi se pare o idee foarte buna, Sqeek! Te sustin, chiar daca la desen eu sunt un anti-talent.
Mi-ar place sa vad desene cu porcuti pe astfel de teme.

You know you are a cavy slave when you are calling after your friend and you say "Wait, whait, wheat, wheek, wheek!!" Va pupa cei 3 muschetari(acum 1) si Anda!
Multam Buluc:D Am alterat un pic ideea cu desenele si am facut un fel de concurs intre mai multe forme de arte dar sa vedem:D e un draft pt acum.
ma gandeam doar k ar trebui s fie putin amuzament pe aici si dkt s facem 30 d concursuri diferite putem sa le contopim
in plus daca iese ce vreau eu sa spun nu ar fi un concurs de talent cat unul de creativitate. Bineinteles talentul are partea lui in apreciere dar si daca nu esti talentat poti castiga cu o idee buna si originala 

Sing for absolution!
Re: Sugestii referitoare la concursuri
Salutari!
M-am uitat pe aici, m-am uitat si la lista de concursuri existente si terminate, si m-am gandit sa vin si eu cu o idee pentru ianuarie 2012. Nu credeam sa ajung la tema asta, dar porcutii au un talent deosebit in a lenevii...nu degeaba li se mai zice si "porci". Ma gandeam la o tema "Asa lenevesc eu!" Unde fiecre membru doritor sa poata posta poze cu porcusorul in momentele "de glorie"..daca sunteti si voi de acord, si va place ideea...tot ce mai am de zis e: CEL MAI LENES PORCUT SA CASTIGE! 

Old username: Andreea_Molly
Și eu aș susține ideea, mai ales că Yoyo al meu e un leneș de zile mari și se întinde toată ziua.
Dacă s-ar accepta și filmări, tocmai am postat una de genul acesta, iar dacă nu, nu-i problemă că facem și poze.

Dacă s-ar accepta și filmări, tocmai am postat una de genul acesta, iar dacă nu, nu-i problemă că facem și poze.

Deci 2 voturi pentru si nici unul contra
Deja am succes 

Deja e Ianuarie! Ce verdict imi dati?