Pagina 1 din 1

Porcusori spre adoptie

Scris: 11 Oct 2018, 13:31
de Peter
Salut "colegi" de pufosenii.
Deoarece in curand mi-am luat inima in dinti sa plec din tara trebuie sa ma despart de cei doi baieti grasuni pe care ii cresc de aproximativ 1 an jumate. Va dati seama ca imi este greu sa o fac, dar trecand in alta etapa a vietii trebuie sa fac sacrificiul acesta de aceea m-am gandit ca cel mai bun loc este aici.
Dupa cum am spus am doi baieti, frumosi cu blana lunga, unul gri cu alb altul maro cu alb. Momentan nu pot pune poze ca le am pe telefon la rezolutie mare dar daca sunt doritori cu drag vi-i voi arata
Sunt mancaciosi, curiosi si cacaciosi :smile: .
Daca sunt doritori de animale frumoase si ingrijite si grasune care le pot oferii un camin calduros va rog.
Pentru cei care au curte sau locuiesc la casa ar fi ideali. Daca locuiti la apartament nici o problema dar trebuie sa fiti constienti cu mirosul lor in spatiu mai inchis.
Daca sunt doritori, va rog nu incercati sa-i despartiti, sunt atasati unul de altul si daca va ganditi la cheltuiala e aceeasi indiferent de nr. lor.
Pentru doritori le ofer si cusca care este chiar mare ( nu din acelea din pet shop) ci comandata online (voi atasa poze in caz de nevoie).
P.S. ma pot deplasa in Tulcea/Constanta/Galati/Braila. Daca e cineva mai departe poate gasim o solutie.
Multumesc

Re: Porcusori spre adoptie

Scris: 16 Oct 2018, 07:44
de Gemon
Buna,
Trimite pozele pe adresa gemon@gemon.ro pentru a putea pune varianta micsorata aici.

Re: Porcusori spre adoptie

Scris: 06 Ian 2019, 18:24
de Floryalesia
Bună seara, mai este valabil cumva anunțul, mai ești în tara, as dori tare mult și eu doi porcusori de guinea pt fetita mea,si abia acum am văzut anunțul tău.