Mesajde crisa24 » 09 Mai 2011, 14:49
Am fost sa vad niste porcuti la o fata, care are acum 9 purcelusi cu varste intre 2 luni si 11 luni, 5 fete si 4 baieti, o fata am luat eu si am vazut cum ii tine..........baietii sunt intr-o cusca de 30*25*30-4, nu au loc sa se intoarca si fetele intr-una de 1 metru, a avut o pereche si i-a tinut impreuna pana acum 2 luni si un pic, are o fata care la 8-9 luni a fatat deja de doua ori.....ii tine pe un cearsaf in custi si eu nu am vazut fan, legume sau fructe, decat un castron cu granule sincer, zice ca le face baie, dar mie imi pareau murdari pe labute de fecale de la spatiul mic.....a zis ca ii doneza prima data, dar acum ar vrea macar 20-30 pe ei" ii dau mai ieftin ca la pet-shop"-sunt foarte frumosi dar neingrijiti zic eu,are cu par lins si frezati, cam speriati si destul de micuti(cel de 11 luni arata cam de 4-5), nu prezentau boli de piele, pareau destul de vioi.....daca sunteti iubitori de guinezi si aveti spatiul, timpul si banutii va permit faceti un gest frumos, ea a zis ca ii iubeste, dar..................,are 14 ani apropo si mama pare genul de mama care ii face pe plac copilului.....dar are prea multi..........eu i-am dat 30 de lei, nu mi-a cerut atat, dar atat i-am dat imi pare rau ca nu pot sa fac mai multe pentru ei........daca vrea cineva poate imi dati pm si vedem cum facem, macar cineva sa ii tina pana le gasete noi stapani.....

fetele

fata

Ultima oară modificat 09 Mai 2011, 14:55 de către
crisa24, modificat 1 dată în total.
Poti sa faci orice in viata, daca insisti suficient de mult!
Copiii mei: Zuzu, Bruna, Sori, Pusha, Silvie de Inka, Vivi, Golda, Marni, Lucky, Ciapi, Ursei, acvarii, porumbei, 10 mate-fiecare cu numele ei, etc.