Donatii, anunturi ce nu mai sunt valabile
- ramona_inka
- Expert Forum
Pentru a veni in ajutorul celor care ofera spre adoptie si a putea fi vazute mai usor adoptiile valabile avem cateva sfaturi:
- adaugati anuntul in topicul aferent zonei geografice din care se ofera porcusorul/ii spre adoptie
- daca nu exista un topic pentru zona respectiva se poate incepe un nou topic
- adaugati cateva date referitoare la porcusorul/ii oferiti spre adoptie (varsta, sex, culoare, lungimea parului), recomandat este ca anuntul sa aiba si poze
- sa se evite discutiile ce nu au legatura directa cu adoptia si ingreuneaza parcurgerea topicului
Fiecare anunt va fi valabil doua saptamani de la postare. Dupa trecerea acestei perioade anunturile vor fi mutate in topicul . Daca adoptia nu a avut loc in acest interval de doua saptamani doritorii trebuie sa trimita un mesaj moderatorului.
Aceste sfaturi pot fi gasite si la inceputul topicului
- adaugati anuntul in topicul aferent zonei geografice din care se ofera porcusorul/ii spre adoptie
- daca nu exista un topic pentru zona respectiva se poate incepe un nou topic
- adaugati cateva date referitoare la porcusorul/ii oferiti spre adoptie (varsta, sex, culoare, lungimea parului), recomandat este ca anuntul sa aiba si poze
- sa se evite discutiile ce nu au legatura directa cu adoptia si ingreuneaza parcurgerea topicului
Fiecare anunt va fi valabil doua saptamani de la postare. Dupa trecerea acestei perioade anunturile vor fi mutate in topicul . Daca adoptia nu a avut loc in acest interval de doua saptamani doritorii trebuie sa trimita un mesaj moderatorului.
Aceste sfaturi pot fi gasite si la inceputul topicului
- ramo_stefania
- Nou venit
Donez o fetita de o luna, in trei culori cu vartej pe cap. Stapanul o doneaza fara cusca sau accesorii, oriunde, nu doar in Ploiesti. Pentru adoptie, trimiteti-mi un PM.

You know you are a cavy slave when you are calling after your friend and you say "Wait, whait, wheat, wheek, wheek!!" Va pupa cei 3 muschetari(acum 1) si Anda!
ar fi bine de stiut
daca a stat cu un mascul?
daca a luat-o ieri din piata si are paraziti sau micoza?
daca...
exagerez, dar asa iti dai seama de ce insist sa aflam mai multe despre porcuta
nu poti da cuiva o porcuta cu probleme
daca le stie si le accepta e ok, dar asa, nu e ok
daca a stat cu un mascul?
daca a luat-o ieri din piata si are paraziti sau micoza?
daca...
exagerez, dar asa iti dai seama de ce insist sa aflam mai multe despre porcuta
nu poti da cuiva o porcuta cu probleme
daca le stie si le accepta e ok, dar asa, nu e ok
Fa tot ce poti, restul lasa in mainile lui D-zeu
BuluC , stapanul de ce ,,o" da ? Desi e un el ... in fine . L-a primit prin adoptie azi de la Ramona. Cel putin putea sa o anunte pe ea ca nu il mai doreste si astfel ii gasea un alt camin. Eu una asa as proceda daca , DOAMNE FERESTE , nu as putea sa mai tin fetele ... as intreba`o mai intai pe Gabriela.
Edit : Mi se pare totusi un timp prea scurt(in jur de 11 s-a despartit de Ramona si la 14 fara ceva apare anuntul) ... azi il primeste ... azi in da spre adoptie . Chiar nu inteleg. De ce l-a mai luat. Sincer acum , ma pun in pielea Ramonei si inteleg cum se simte sa vada si sa treaca prin asta ... A intrat pe Gemon practic sa isi actualizeze anuntul ca mai daduse un porcut si da de asta ? Aiurea ...
Edit : Mi se pare totusi un timp prea scurt(in jur de 11 s-a despartit de Ramona si la 14 fara ceva apare anuntul) ... azi il primeste ... azi in da spre adoptie . Chiar nu inteleg. De ce l-a mai luat. Sincer acum , ma pun in pielea Ramonei si inteleg cum se simte sa vada si sa treaca prin asta ... A intrat pe Gemon practic sa isi actualizeze anuntul ca mai daduse un porcut si da de asta ? Aiurea ...
Ultima oară modificat 07 Iul 2010, 22:29 de către AndreeaC, modificat 1 dată în total.
O persoană puternică ştie cum să îşi ordoneze viaţa.
Chiar şi cu lacrimi în ochi, tot are puterea să spună zâmbind "E în ordine".
-----------
Old username: Mati
Chiar şi cu lacrimi în ochi, tot are puterea să spună zâmbind "E în ordine".
-----------
Old username: Mati
Poi nu am mai avut si nu am porcusori sar in vreo doua zile voi termina cusca pentru ei de construit si da stiu sa am grija de ei am citit aproape tot site-ul. De lu-at in posesie cred ca voi veni dupa ei daca pot sau poate gasesc pe cineva... M-ai vad eu cum fac pt a ajunge in posesia lor dar asta depinde daca tu esti de acord sa mii dai... Daca vrei sa mai aflii ceva despre mine poti sa ma intrebi
Înapoi la “Ofer porcusor(i) spre adoptie”