Donatii, anunturi ce nu mai sunt valabile
- dumea_irina
- Nou venit
donez porcusita frezata bucuresti
Buna ziua. Doresc sa donez o porcusita alba frezata in varsta de 2 ani si jumatate, unei familii iubitoare si rabdatoare. Voi fi nevoita sa ma mut din actuala locuinta si viitorii colegi de camera nu doresc animale de companie
, motiv pentru care ma vad nevoita sa renunt la Milka, pe care o am de 2 ani deja. Gandidu-ma la confortul ei, doresc sa donez impreuna cu ea si cutia ei de transport, casuta de lemn si dispozitivele de apa si mancare. Persoanele interesate ma pot contacta la adresa de mail dumea_irina@yahoo.com pentru poze si alte informatii legate de Milka sau la nr de telefon 0727708670. Multumesc!

- Africanu Tgv
- Membru Junior

donez 2 porcutze, Bucuresti
sunt din buc .cine vrea sa adopte 2 porcute sa ma contacteze pe rome84alex@yahoo.com
una 10 luni,cealalta 8 luni. le dau pentru ca eu trebuie sa merg mereu in slobozia,deci nu am cu cine sa ii las si imi e greu sa le iau cu mine mereu.unul este cu par scurt,iar celalat are paru ciufulit ,are vartejuri.as vrea sa ramana impreuna pentru ca asa au crescut si stiu ca le e mai bine asa.locuiesc in bucuresti deci nu e nevoie sa se deplaseze nimeni in afara .le-am luat din pet shopuri diferite ,carrefour orhidea si mall cotroceni. nu stiu sa pun poze ,dar oricum am lasat adresa de e-mail.
una 10 luni,cealalta 8 luni. le dau pentru ca eu trebuie sa merg mereu in slobozia,deci nu am cu cine sa ii las si imi e greu sa le iau cu mine mereu.unul este cu par scurt,iar celalat are paru ciufulit ,are vartejuri.as vrea sa ramana impreuna pentru ca asa au crescut si stiu ca le e mai bine asa.locuiesc in bucuresti deci nu e nevoie sa se deplaseze nimeni in afara .le-am luat din pet shopuri diferite ,carrefour orhidea si mall cotroceni. nu stiu sa pun poze ,dar oricum am lasat adresa de e-mail.
-
- Nou venit
donez doua porcute ciufulite
Sal,am doua porcute frumoase foc sh foarte iubarete (mama sh fiica)sh vreau sa le dau k mai am sh un porcut tot ciufulit sh nu am timp sa ma ocup d ele mai ales knd mamik este gestanta.ma puteti contacta la 0768343595 sau makellele84@yahoo.com
- Africanu Tgv
- Membru Junior
-
- Nou venit
de acelasi sex
madalinaciucu_88 :
Atunci adoptĂŁ tot un bĂŁiat de acelaÂşi sex Âşi du-te la doctor cu cel pe care-l ai acum. Ce mĂŁrime are cuÂşca ta ?
Atunci adoptĂŁ tot un bĂŁiat de acelaÂşi sex Âşi du-te la doctor cu cel pe care-l ai acum. Ce mĂŁrime are cuÂşca ta ?
I don't have one .
-
- Membru fidel
Si totusi nu-l vrea nimeni pe sufletelul meu?Naz nu mai spune nimic,cred ca s-a razgandit!Caut pe cineva care sa poata avea grija de el si sa-i poata acorda timp si afectiune,asa cum are nevoie orice fiinta si orice animalut si in acest caz orice porcusor.
dragostea e acolo unde nu te astepti...
http://community.webshots.com/user/afrodhitee
http://community.webshots.com/user/afrodhitee
Înapoi la “Ofer porcusor(i) spre adoptie”