| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| CATI PORCUSORI AVETI? |
| 1-FEMELA |
|
16% |
[ 24 ] |
| 2-DE ACELAS SEX |
|
46% |
[ 67 ] |
| 1-MASCUL |
|
18% |
[ 26 ] |
| 2-UN MASCUL SI O FEMELA |
|
3% |
[ 5 ] |
| 3-MASCULI |
|
1% |
[ 2 ] |
| 3-FEMELE |
|
0% |
[ 1 ] |
| 3-1FEMELA SI 2 MASCULUI |
|
2% |
[ 3 ] |
| 3-1MASCUL SI 2FEMELE |
|
2% |
[ 4 ] |
| MAI MULTI |
|
7% |
[ 11 ] |
|
| Voturi totale : 143 |
|
| Autor |
Mesaj |
cosmina Membru Senior

Data înscrierii: 20/Mar/2010 Vârsta: 24 ani Mesaje: 652 Locație: abbotsford
|
Trimis: Sâm Iul 31, 2010 6:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
| am scos sticla din prima clipa. am sa ii pun fara eticheta. numai ca ala mic l-a apucat sa roada plasticul , de la cusca( o folie improvizata, ca fiind unul din pereti), nu stiu cu ce sa ii dau.. nu pot sa o scot, ca dezmembrez cusca .nu cred ca il mananca numai il roade. |
|
| Sus |
|
 |
true_fan_66 Membru

Data înscrierii: 22/Iul/2010 Vârsta: 23 ani Mesaje: 272 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Sâm Iul 31, 2010 7:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Plasticul este toxic, e periculos daca il digera asa ca ai mare grija! Ai pus poze cu cusca in care sta? Poate se gasesc persoane care sa iti dea niste sfaturi cum sa o mai schimbi un pic astfel incat sa nu pui in pericol sanatatea porcusorului. |
|
| Sus |
|
 |
AndreeaC Membru Senior

Data înscrierii: 12/Apr/2010 Vârsta: 25 ani Mesaje: 774 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Iul 31, 2010 8:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu cred ca il mananca ... pur si simplu il roade . Apai ce sa facem acum ? Sa cautam custi din fier ? _________________ Sensibilitatea a ajuns sa fie un defect ... Dar nu`mi pasa ! Prefer sa fiu plina de defecte in ochii altora !
-----------
Old username: Mati |
|
| Sus |
|
 |
cosmina Membru Senior

|
Trimis: Sâm Iul 31, 2010 8:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nici eu nu cred ca il mananca.odata am observat ca roade gratiile si bucatelele dp gratii le scuipa''. sunt filmulete, si poze,. cine m-a urmarit stie ce improvizatie a, dar asa cum sunt gratiile care le rod e folia de plastic. cred ca are si el ceva bun'' de ros.. am pus otet pe acel plastic, poate nu ii va placea gustul si nu o sa mai roada, dar revenea mereu. sper ca nu i-a afectat. oricum am pus o picatura. |
|
| Sus |
|
 |
maria Calauza

Data înscrierii: 28/Noi/2007 Mesaje: 3891 Locație: bucuresti
|
Trimis: Sâm Iul 31, 2010 10:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
se cumpara un tel, instrument de batut albusurile spuma,
se umple cu fan
si se agata in cutie
apoi stam cu ochii pe porcuti si ne amuzam impreuna cu ei de cum trag de firele de fan
in agrafa as fi putut sa prind panusele de porumb, sa nu mai calce porcutele pe ele _________________ Nimic din ce iubim nu moare |
|
| Sus |
|
 |
cosmina Membru Senior

|
Trimis: Sâm Iul 31, 2010 10:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
ce interesant.. eu am glob din ala din sarma, special pt fan,are si clopotel.. le place sa se ridice si sa mai traga cate un fir.il goleste imediat..  |
|
| Sus |
|
 |
AndreeaC Membru Senior

|
Trimis: Sâm Iul 31, 2010 11:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
WoooW , super maria !!! Nu ma gandisem la asta . Sa vezi acum ce vanzare vor avea producatorii la teluri  _________________ Sensibilitatea a ajuns sa fie un defect ... Dar nu`mi pasa ! Prefer sa fiu plina de defecte in ochii altora !
-----------
|
| Sus |
|
 |
cosmina Membru Senior

|
Trimis: Sâm Iul 31, 2010 11:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
| of aveam tel si inca 2 .. trebuia sa mia dau 3,5 $ si pe globul ala |
|
| Sus |
|
 |
crisa Membru

Data înscrierii: 04/Noi/2009 Vârsta: 26 ani Mesaje: 197 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Sâm Iul 31, 2010 11:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Maria,foarte ingenioasa ideea cu telul.Nu m-as fi gandit la asta.  |
|
| Sus |
|
 |
true_fan_66 Membru

|
Trimis: Dum Aug 01, 2010 1:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si eu am tot un glob cu clopotel, dar se pare ca nu prea i se acorda atentie. Plus ca nu le place deloc cum face clopotelul ala cand il misca asa ca am renuntat la el.  |
|
| Sus |
|
 |
cosmina Membru Senior

|
Trimis: Dum Aug 01, 2010 7:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
| scoate clopotelul.. alor mei le place.. adica nu ii deranjeaza. si de mancat mananca din glob,, lasa si boabele sa fuga la fan , sa traga. oricum daca puneam telul era pana pe funul custii... ca nu e inalta..oricum maria are niste idei bune la orice.. |
|
| Sus |
|
 |
ramona_inka Expert Forum

Data înscrierii: 27/Noi/2007 Mesaje: 1735 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Aug 01, 2010 8:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si eu care credeam ca Maria a luat ideea din Hornbach...
Iata ce accesorii se vindeau in magazinul din Berceni acum doi ani, poate mai bine. Nu, nu e tel de batut oua, ci jucarie conceputa special pt porcusori! Se pune in ea fanul sau alt aliment proaspat, ca de ex iarba, panusi, patrunjel... stiti voi bine
 |
|
| Sus |
|
 |
AndreeaC Membru Senior

|
Trimis: Dum Aug 01, 2010 8:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ramona , sigur nu ai gresit magazinul ? Nu e telul cu care faci clatitele alea buneeeeeee rau ?
Am sa le improvizez si eu fetelor ceva in genul asta , nu de alta dar deja se dau lupte seculare pe fan . Nu stiu insa ce ma face sa cred ca daca mai fac un suport nu va fii la fel...sunt sigura ca tot la unul singur se vor inghesui toate . _________________ Sensibilitatea a ajuns sa fie un defect ... Dar nu`mi pasa ! Prefer sa fiu plina de defecte in ochii altora !
-----------
|
| Sus |
|
 |
ramona_inka Expert Forum

Data înscrierii: 27/Noi/2007 Mesaje: 1735 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Aug 01, 2010 8:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Siiiiigur, sigur!!! E cumparata din magazin cu eticheta, reclama si carte de garantie!!!! Din pacate pe acestea nu le mai am acasa dar va pot spune ca erau aduse din Germania, producator fiind firma Karlie (ei fac si piepteni, perii, clesti si unghiere, foarfece si alte accesorii pentru animale) |
|
| Sus |
|
 |
true_fan_66 Membru

|
Trimis: Dum Aug 01, 2010 8:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Toate accesoriile baietzeilor mei sunt de la firma Karlie. Acum nu se mai gaseste acel suport din metal in Hornbach, dar este acea bila de care se vorbea mai sus tot pentru fan. Si au mai aparut niste vizuini din iarba uscata impletita sub forma de bila mare cu 4 gauri sau sub forma de tunel care sunt si pentru dentitie, pe langa faptul ca le ofera porcusorilor niste ascunzatori captivante Atentie pentru cei care doresc sa achizitioneze astfel de accesorii, ele nu suplinesc fanul!
Ultima modificare efectuată de către true_fan_66 la Dum Aug 01, 2010 9:17 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
|