Porcusori de rasa
Angora
Gemon.ro :: Porcusor de Guineea
Bine ati venit pe forumul iubitorilor porcusorilor de Guineea!

Site-ul gemon.roHOME   FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   RegulamentRegulament   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
Porcusori de rasa
Mohair
Cunostinte de baza privind intretinerea porcusorului   Antibiotice recomandate, si cele cu efecte toxice   Trusa de prim ajutor   Valoarea nutritiva a unor verdeturi, legume, fructe   Harta site   Cauta   Lista de discutii

Idei & Accesorii
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 35, 36, 37, 38  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gemon.ro :: Porcusor de Guineea -> Despre spatiul de viata al porcusorilor
Subiectul anterior :: Subiectul următor  

CATI PORCUSORI AVETI?
1-FEMELA
16%
 16%  [ 24 ]
2-DE ACELAS SEX
46%
 46%  [ 67 ]
1-MASCUL
18%
 18%  [ 26 ]
2-UN MASCUL SI O FEMELA
3%
 3%  [ 5 ]
3-MASCULI
1%
 1%  [ 2 ]
3-FEMELE
0%
 0%  [ 1 ]
3-1FEMELA SI 2 MASCULUI
2%
 2%  [ 3 ]
3-1MASCUL SI 2FEMELE
2%
 2%  [ 4 ]
MAI MULTI
7%
 7%  [ 11 ]
Voturi totale : 143

Autor Mesaj
cosmina
Membru Senior
Membru Senior

Data înscrierii: 20/Mar/2010
Vârsta: 24 ani
Locație: abbotsford

MesajTrimis: Sâm Iul 31, 2010 6:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am scos sticla din prima clipa. am sa ii pun fara eticheta. numai ca ala mic l-a apucat sa roada plasticul , de la cusca( o folie improvizata, ca fiind unul din pereti), nu stiu cu ce sa ii dau.. nu pot sa o scot, ca dezmembrez cusca .nu cred ca il mananca numai il roade.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
true_fan_66
Membru
Membru

Data înscrierii: 22/Iul/2010
Vârsta: 23 ani
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Sâm Iul 31, 2010 7:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Plasticul este toxic, e periculos daca il digera asa ca ai mare grija! Ai pus poze cu cusca in care sta? Poate se gasesc persoane care sa iti dea niste sfaturi cum sa o mai schimbi un pic astfel incat sa nu pui in pericol sanatatea porcusorului.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
AndreeaC
Membru Senior
Membru Senior

Data înscrierii: 12/Apr/2010
Vârsta: 25 ani
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Iul 31, 2010 8:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu nu cred ca il mananca ... pur si simplu il roade . Apai ce sa facem acum ? Sa cautam custi din fier ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cosmina
Membru Senior
Membru Senior

MesajTrimis: Sâm Iul 31, 2010 8:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nici eu nu cred ca il mananca.odata am observat ca roade gratiile si bucatelele dp gratii le scuipa''. sunt filmulete, si poze,. cine m-a urmarit stie ce improvizatie a, dar asa cum sunt gratiile care le rod e folia de plastic. cred ca are si el ceva bun'' de ros.. am pus otet pe acel plastic, poate nu ii va placea gustul si nu o sa mai roada, dar revenea mereu. sper ca nu i-a afectat. oricum am pus o picatura.
Sus
maria
Calauza
Calauza

Data înscrierii: 28/Noi/2007
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Sâm Iul 31, 2010 10:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

se cumpara un tel, instrument de batut albusurile spuma,

se umple cu fan

si se agata in cutie

apoi stam cu ochii pe porcuti si ne amuzam impreuna cu ei de cum trag de firele de fan

in agrafa as fi putut sa prind panusele de porumb, sa nu mai calce porcutele pe ele
cosmina
Membru Senior
Membru Senior

MesajTrimis: Sâm Iul 31, 2010 10:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce interesant.. eu am glob din ala din sarma, special pt fan,are si clopotel.. le place sa se ridice si sa mai traga cate un fir.il goleste imediat.. Up2
Sus
AndreeaC
Membru Senior
Membru Senior

MesajTrimis: Sâm Iul 31, 2010 11:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

WoooW , super maria !!! Nu ma gandisem la asta . Sa vezi acum ce vanzare vor avea producatorii la teluri Giggle
Sus
cosmina
Membru Senior
Membru Senior

MesajTrimis: Sâm Iul 31, 2010 11:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

of aveam tel si inca 2 .. trebuia sa mia dau 3,5 $ si pe globul ala
Sus
crisa
Membru
Membru

Data înscrierii: 04/Noi/2009
Vârsta: 26 ani

MesajTrimis: Sâm Iul 31, 2010 11:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Maria,foarte ingenioasa ideea cu telul.Nu m-as fi gandit la asta. Lol
Sus
true_fan_66
Membru
Membru

MesajTrimis: Dum Aug 01, 2010 1:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si eu am tot un glob cu clopotel, dar se pare ca nu prea i se acorda atentie. Plus ca nu le place deloc cum face clopotelul ala cand il misca asa ca am renuntat la el. Sad
Sus
cosmina
Membru Senior
Membru Senior

MesajTrimis: Dum Aug 01, 2010 7:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

scoate clopotelul.. alor mei le place.. adica nu ii deranjeaza. si de mancat mananca din glob,, lasa si boabele sa fuga la fan , sa traga. oricum daca puneam telul era pana pe funul custii... ca nu e inalta..oricum maria are niste idei bune la orice..
Sus
ramona_inka
Expert Forum
Expert Forum

Data înscrierii: 27/Noi/2007

MesajTrimis: Dum Aug 01, 2010 8:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si eu care credeam ca Maria a luat ideea din Hornbach... Lol

Iata ce accesorii se vindeau in magazinul din Berceni acum doi ani, poate mai bine. Nu, nu e tel de batut oua, ci jucarie conceputa special pt porcusori! Se pune in ea fanul sau alt aliment proaspat, ca de ex iarba, panusi, patrunjel... stiti voi bine Winking

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
AndreeaC
Membru Senior
Membru Senior

MesajTrimis: Dum Aug 01, 2010 8:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ramona , sigur nu ai gresit magazinul ? Nu e telul cu care faci clatitele alea buneeeeeee rau ? Tease
Am sa le improvizez si eu fetelor ceva in genul asta , nu de alta dar deja se dau lupte seculare pe fan Lol . Nu stiu insa ce ma face sa cred ca daca mai fac un suport nu va fii la fel...sunt sigura ca tot la unul singur se vor inghesui toate .
Sus
ramona_inka
Expert Forum
Expert Forum

Data înscrierii: 27/Noi/2007

MesajTrimis: Dum Aug 01, 2010 8:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Siiiiigur, sigur!!! E cumparata din magazin cu eticheta, reclama si carte de garantie!!!! Din pacate pe acestea nu le mai am acasa dar va pot spune ca erau aduse din Germania, producator fiind firma Karlie (ei fac si piepteni, perii, clesti si unghiere, foarfece si alte accesorii pentru animale)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
true_fan_66
Membru
Membru

MesajTrimis: Dum Aug 01, 2010 8:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Toate accesoriile baietzeilor mei sunt de la firma Karlie. Acum nu se mai gaseste acel suport din metal in Hornbach, dar este acea bila de care se vorbea mai sus tot pentru fan. Si au mai aparut niste vizuini din iarba uscata impletita sub forma de bila mare cu 4 gauri sau sub forma de tunel care sunt si pentru dentitie, pe langa faptul ca le ofera porcusorilor niste ascunzatori captivante Up2 Atentie pentru cei care doresc sa achizitioneze astfel de accesorii, ele nu suplinesc fanul!

Ultima modificare efectuată de către true_fan_66 la Dum Aug 01, 2010 9:17 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gemon.ro :: Porcusor de Guineea -> Despre spatiul de viata al porcusorilor Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 35, 36, 37, 38  Următoare
Pagina 36 din 38

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Politica de confidentialitate