Porcusori de rasa
Angora
Gemon.ro :: Porcusor de Guineea
Bine ati venit pe forumul iubitorilor porcusorilor de Guineea!

Site-ul gemon.roHOME   FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   RegulamentRegulament   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
Porcusori de rasa
Mohair
Cunostinte de baza privind intretinerea porcusorului   Antibiotice recomandate, si cele cu efecte toxice   Trusa de prim ajutor   Valoarea nutritiva a unor verdeturi, legume, fructe   Harta site   Cauta   Lista de discutii

Donatii- anunturi ce nu mai sunt valabile
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... , 96, 97, 98  Următoare

Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Gemon.ro :: Porcusor de Guineea -> Ofer porcusor(i) spre adoptie
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
andutza_02
Nou venit
Nou venit

Data înscrierii: 30/Iul/2010
Vârsta: 27 ani
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Iul 30, 2010 9:21 am    Titlul subiectului: Ofer 2 porcusori de Guineea - Bucuresti Răspunde cu citat (quote)

Ofer 2 porcusori pe care din motive personale nu ii mai pot tine.Mentionez ca sunt mascul si femela, au aproximativ 6 luni si ii donez cu tot cu cusca, vas de mancare, apa, casuta.Sper sa le gasesc un suflet iubitor care sa le faca viatza frumoasa.Alexandra
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Gabriela094
Veteran
Veteran

Data înscrierii: 24/Iul/2009
Locație: Bucuresti, sector 3

MesajTrimis: Vin Iul 30, 2010 9:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Draga Alexandra,

Prin tinerea unui mascul si a unei femele impreuna iti asumi riscul unei eventuale gestatii. Cand tu ii dai spre adoptie femela poate fi gestanta, daca nu este deja, astfel, adoptatorul poate lua 5 in 1...

Pe forum sfatuim toti stapanii de porcusori sa tina cate doi porcusori de acelasi sex, pentru a evita montele si complicatiile ce pot aparea la acestea.
Te sfatuiesc sa ii dai separat, asigurandu-te ca fiecare va sta cu un congener de acelasi sex, iar cusca si celelalte accesorii le dai celui care ia al doilea porcusor, cel care a ramas. Te rog frumos, daca doresti un stapan pe masura, sa desparti femela de mascul cu un gratarel, astfel incat sa se poata mirosi, dar sa nu se poata imperechea. Poate mai ai vreo sansa.

De asemenea, te rog sa pui si cateva poze cu porcusorii, pentru ca eventualii viitori stapani sa poata vedea porcusorul si sa ne mai clatim si noi ochisorii. Sa dai si cateva detalii despre ei (tipul blanitei, comportament, sex, etc.). Au suferit de vreo boala? Sunt perfect sanatosi?

Te invit sa citesti aici: Decizia grea de a avea un mascul si o femela.

Succes, sper ca puiutii tai sa-si gaseasca o casa cat mai repede, sa fie iubiti si ingrijiti.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
Scongsy
Initiat
Initiat

Data înscrierii: 07/Mai/2010
Vârsta: 21 ani

MesajTrimis: Vin Iul 30, 2010 3:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

masculul ti-l iau eu daca il dai separat, caci puiutul meu e cam trist singurel Sad. Nu am nevoie de nimic altceva la el, asa ca poti dona fetita cu restul obiectelor. pune si poze cu ei si cum zicea si Gabriela sa ne spui mai multe despre ei, daca sunt sanatosi, cum au blanita...etc

Mada imi pare rau ca e fetita a ta ca e tare scumpica porcuta. Daca era baiat ti-l luam eu sigur .
Sus
sabinutza
Initiat
Initiat

Data înscrierii: 27/Iul/2010
Vârsta: 13 ani
Locație: pitesti

MesajTrimis: Vin Iul 30, 2010 9:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poti pune te rog o poza cu ultima porcuta care tia mai ramas de dat?
as vrea si eu interesata de intrarea in posesia ei desigur daca o mai ai.
pt informarea ta mai am 2 porcute acasa deci fi sigura ca puiutul tau nu va sta singur si nu se va plictisi
bia.mhll
Nou venit
Nou venit

Data înscrierii: 20/Feb/2010
Locație: Galati

MesajTrimis: Sâm Iul 31, 2010 10:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca esti din Pitesti, cum intri in posesia ei? Confused
Crisu
Membru Senior
Membru Senior

Data înscrierii: 02/Ian/2010

MesajTrimis: Sâm Iul 31, 2010 11:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

În a 2a poză am crezut ca e alt porcuț Lol e frumoasă
Gabriela094
Veteran
Veteran

Data înscrierii: 24/Iul/2009
Locație: Bucuresti, sector 3

MesajTrimis: Sâm Iul 31, 2010 11:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bia.mhll a scris:
Daca esti din Pitesti, cum intri in posesia ei? Confused

Poate gasiti o persoana care merge de la Galati la Pitesti si poate transporta porcuta. Sau poate este posibil sa vina ea personal sa o ia. Solutii sunt, trebuie sa doriti.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
AndreeaC
Membru Senior
Membru Senior

Data înscrierii: 12/Apr/2010
Vârsta: 25 ani

MesajTrimis: Sâm Iul 31, 2010 5:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Il dam si noi spre adoptie pe micutul Briosa :

Este foarte foarte bland , cumintel ... Aproape ca nici nu i se aude gurita. Are 1054 grame , blanita semilunga(doar la fundulet ii cresc 3 suvite lungi) si foarte pufoasa. I-am luat(pe el si pe Pinky) de la fostii parinti pentru ca acestia au un bebe si nu mai puteau avea grija de ei. Nu are rost sa ma pierd in aceleasi detalii pe care le-am mai povestit si in alte parti . Ideea e ca as vrea sa aiba parte de un camin stabil , alaturi de un fratior cu care sa se joace. Din cate stiu eu pana acum a stat numai singurel(,,surioara" lui fiind in alta cusca in imediata apropiere , insa nu e tot una).
E un porcut minunat si chiar merita si el un camin stabil in care sa se simta iubit Crying or Very sad .

Eu una l-as tine fara sa stau pe ganduri insa suntem mult prea multi pe metru patrat(Avem deja fetele) plus ca ar trebui sa ii iau un fratior , apoi sa ii mut din camera pentru a nu se certa din cauza fetitelor. In fine , sunt multe la mijloc asa ca va rog din suflet sa ii gasiti un locusor si lui in casuta si inimioara voastra !

L.E : Anuntul nu mai este valabil.Micutul a plecat la noul camin in aceasta dimineata.

Ultima modificare efectuată de către AndreeaC la Dum Aug 01, 2010 8:17 am, modificat de 1 dată în total
Sus
ganu_andreea
Nou venit
Nou venit

Data înscrierii: 17/Iul/2010
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Sâm Iul 31, 2010 6:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce varsta are briosa?
AndreeaC
Membru Senior
Membru Senior

Data înscrierii: 12/Apr/2010
Vârsta: 25 ani

MesajTrimis: Sâm Iul 31, 2010 6:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Imi cer scuze , am omis sa spun si aici. Cei de la care l-am luat au spus ca 3 anisori.
Majoritatea fug de ,,batranei" , nu inteleg de ce ? Spre exemplu fetele pe care le-am luat de la Gabriela au 2 ani una si cealalta aproape 3 si nu am regretat nici o clipa ca fac parte din viata mea .

Mie mi se rupe sufletul de Briosa Crying or Very sad . Atat de singurel se simte ... Incerc sa compensez lipsa unui fratior cu iubirea mea insa desi petrece mult timp alaturi de mine ... nu e tot una Crying or Very sad
Sus
sabinutza
Initiat
Initiat

Data înscrierii: 27/Iul/2010
Vârsta: 13 ani
Locație: pitesti

MesajTrimis: Sâm Iul 31, 2010 7:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

din pacaet parintii nu ma mai lasa cu inca un porcut in casa. scz daca team facut sa ai sparante
mady85_81
Initiat
Initiat

Data înscrierii: 22/Iul/2010

MesajTrimis: Dum Aug 01, 2010 7:23 pm    Titlul subiectului: SCO Răspunde cu citat (quote)

Scongsy,

SI MIE IMI PARE RAU.ASTA E.
Sus
popescu mihaela
Nou venit
Nou venit

Data înscrierii: 01/Aug/2010

MesajTrimis: Lun Aug 02, 2010 9:47 am    Titlul subiectului: Re: Ofer 2 porcusori de Guineea - Bucuresti Răspunde cu citat (quote)

as fi interesata eu de cei doi porcusori cum pot lua legatura cu tine.... :-? miky_lovinescu este idul meu poate vb acolo pentru mai multe detalii astept sa ma adaugi Smile
Sus
mady85_81
Initiat
Initiat

Data înscrierii: 22/Iul/2010

MesajTrimis: Vin Aug 06, 2010 12:48 pm    Titlul subiectului: Donatii Bucuresti Răspunde cu citat (quote)

Am o fetita,porcusor de Guineea.Are 1 an si 10 luni.Este de culoare alb cu maro si cu roscat.Are un vartej pe cap.Foarte linistita si cuminte.Ofer casuta ei,vas de mancare,vas de apa,talaj,fan.
O dau cuiva care iubeste animalele si care ar fi dispus sa-i ofere toata dragostea.Nu-o ofer pentru a fi vanduta in piete sau pet-shopuri.De preferat sa mai aiba o fetita ca sa se poata juca impreuna.Din pacate eu nu i-am putut adopta o surioara.O voi duce eu pana acasa la cel care o adopta.
Stau in Bucuresti.

Adresa de mail : mady85_81@yahoo.com

Fotografii

http://img192.imageshack.us/img192/7569/imagine0085s.jpg

http://img192.imageshack.us/img192/8423/imagine0082.jpg

Ultima modificare efectuată de către mady85_81 la Lun Aug 23, 2010 11:18 am, modificat de 1 dată în total
Sus
Gemon
Site Admin
Site Admin

Data înscrierii: 27/Noi/2007
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mie Aug 11, 2010 8:57 am    Titlul subiectului: Donatii Cluj-Napoca Răspunde cu citat (quote)

Urmatorul mesaj am primit de la Pop Calin

Citat:
Doresc sa donez pui de porcusori de 2 luni pt. loc. Cluj-Napoca in imaginea atasata sunt parintii lor !

V-am scris acest mail deoarece nu am reusit sa intru pe forum si sa postez un anunt desi sunt membru inregistrat !

Va rog daca puteti sa-mi publicati anuntul deoarece femela iara trebuie sa nasca si am deja 5, si nu vreau sa tin decat 2 femele ca sa nu mai faca pui

> Cu stima,
> POP CALIN

Nota admin: Contul tau este activ, scrie-mi in e-mail ce probleme intampini la autentificare, pentru a te putea ajuta.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Gemon.ro :: Porcusor de Guineea -> Ofer porcusor(i) spre adoptie Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... , 96, 97, 98  Următoare
Pagina 97 din 98

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Politica de confidentialitate