Porcusori de rasa
Angora
Gemon.ro :: Porcusor de Guineea
Bine ati venit pe forumul iubitorilor porcusorilor de Guineea!

Site-ul gemon.roHOME   FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   RegulamentRegulament   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
Porcusori de rasa
Mohair
Cunostinte de baza privind intretinerea porcusorului   Antibiotice recomandate, si cele cu efecte toxice   Trusa de prim ajutor   Valoarea nutritiva a unor verdeturi, legume, fructe   Harta site   Cauta   Lista de discutii

Medici veterinari in Timisoara

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gemon.ro :: Porcusor de Guineea -> Medici veterinari
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Gemon
Site Admin
Site Admin

Data înscrierii: 27/Noi/2007
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mar Noi 27, 2007 4:00 pm    Titlul subiectului: Medici veterinari in Timisoara Răspunde cu citat (quote)

Dr. Ganga Marius.
Cabinet CANIFEL-VET
Str Feldioara, Nr. 14

Orar: luni-vineri 9-13;15-19; intre 13-15 operatii;
sambata 10-13; urgente non stop.

Telefon: 0256/275144;
Mobil: 0722 244 992

-------------------------

Dr. Mircea Dumitru
SC MEDORIANA VET
Str. Gh. Doja nr. 24 (zona Piata Maria)
Mobil: 0722 500 289
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
jaded2death
Membru
Membru

Data înscrierii: 03/Iul/2008
Vârsta: 30 ani
Locație: Resita

MesajTrimis: Joi Iul 03, 2008 5:47 pm    Titlul subiectului: alt medic bun Răspunde cu citat (quote)

Dr. Simiz Florin,
S.C. MEDORIANA VET
Str. Gh. Doja nr. 24 (zona Piata Maria)
Mobil : 0744 894 363

Ultima modificare efectuată de către jaded2death la Mie Oct 28, 2009 1:38 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
alis.miky
Nou venit
Nou venit

Data înscrierii: 29/Mar/2009

MesajTrimis: Dum Mar 29, 2009 6:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in turist este un medic foarte bun
am sa ma uit la adresa exacta numarul
de telefon si am sa va spun
Katy&Roro
Nou venit
Nou venit

Data înscrierii: 05/Mar/2010

MesajTrimis: Mie Mar 10, 2010 7:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Stiti ceva despre dr. Croicu Cristian de la Veterinaria? A fost cineva cu porcusorii la el?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Oana S
Initiat
Initiat

Data înscrierii: 04/Mai/2009

MesajTrimis: Dum Mai 09, 2010 2:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna , fetelor !
Maine trebuie sa merg cu unul din baietii mei la vet . Aveti idee cat este o consultatie ? A trecut ceva vreme de cand n-am mai avut nevoie de serviciile unui medic si as vrea sa fiu pregatita din timp .
Multumesc !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
veronica
Moderator
Moderator

Data înscrierii: 29/Noi/2007
Locație: cluj napoca

MesajTrimis: Dum Mai 09, 2010 4:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

20-30 de lei
insa poti suna si intreba Smile
Oana S
Initiat
Initiat

MesajTrimis: Mie Mai 12, 2010 8:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

veronica a scris:
20-30 de lei
insa poti suna si intreba Smile

Multumesc pentru raspunsul prompt !
Am fost la medic , am primit tratament , iar acum asteptam sa vedem un rezultat .
P.S. Noi am fost la Dna. Dr. Colceriu Ramona de la Hanna-Vet (str. Lidia , nr.58 ) . Acolo mi-am dus toate animalele pana acum ; ramane sa vedem cum se descurca cu porcusorii.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Oana S
Initiat
Initiat

MesajTrimis: Dum Mai 16, 2010 12:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O veste buna intr-o zi ploioasa : printul meu e cat se poate de ok ; si-a revenit foarte frumos !
Sus
rontzi
Nou venit
Nou venit

Data înscrierii: 14/Iul/2010
Vârsta: 22 ani

MesajTrimis: Lun Iul 19, 2010 12:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

as vrea sa il duc si eu pe Rontzi la veterinar si sa ii fac si un carnet de sanatate si daca se poate sa imi spuna cineva cam cu cati lei sa ma pregatesc si unde in tm sa ma duc Very Happy
Sus
Oana S
Initiat
Initiat

MesajTrimis: Lun Iul 19, 2010 8:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Intra la categoria "medici veterinari" ; acolo gasesti informatii foarte utile si de incredere . Ce nu recomand eu personal : Hanna-Vet (Colceriu Ramona) . Nu are deloc cunostinte valide despre porcusori ; am aflat pe propria piele dupa ce mi-a murit unul din porcusori .
Din cate stiu eu , medicii veterinari nu prea fac carnete de sanatate rozatoarelor . Dar nu strica sa incerci sa faci unul , nu ? Tinem pumnii in gasirea unui veterinar bun !
Sus
Katy&Roro
Nou venit
Nou venit

Data înscrierii: 05/Mar/2010

MesajTrimis: Joi Iul 22, 2010 9:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Imi puteti recomanda un medic veterinar de incredere din Timisoara? As vrea sa merg cu porcusorii dar inainte vreau sa ma asigur ca merg unde trebuie. Imi e teama de situatiile in care medicii agraveaza starea porcusorilor din cauza incompetentei.
Sus
veronica
Moderator
Moderator

Data înscrierii: 29/Noi/2007
Locație: cluj napoca

MesajTrimis: Joi Iul 22, 2010 9:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in recomandarile Gedei, Gemon, poti avea incredere
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Gemon.ro :: Porcusor de Guineea -> Medici veterinari Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Politica de confidentialitate